ammatillinenkoulutus
-
Bistro Intola – pop up -ravintola asiakkaita ja oppimista varten
Bistro Intola on oppimisympäristö, jossa kokki- ja tarjoilijaopiskelijat hoitavat kaiken menujen suunnittelusta asiakaspalveluun ja markkinointiin.
-
Hoiva-avustajia kansainvälisestä ryhmästä
Monikulttuuriset hoiva-avustajat valmiina työelämään - ensimmäiset HELMA-hankkeen opiskelijat valmistuivat.
-
#saskylaiset – Mikan opiskelijatarina
Mika Laine suuntaa kohti uutta uraa ja opiskelee erä- ja luonto-oppaaksi Saskyssa Osaralla.
-
Tyrwään Joulutalo – jouluista tunnelmaa ja opiskelijoiden upeaa osaamista
Tyrwään Joulutalolla tehdään vahvaa yhteistyötä yli oppilaitos- ja ammattialarajojen.
-
saskylaiset – Annan opiskelijatarina
Anna Forstenin kaipuu luonnon ääreen johti hänet opiskelemaan luonnontuoteneuvojaksi pitkän kansainvälisen uran jälkeen.
-
Saskyn työelämätiimi
Toiminnan tavoitteena on vahvistaa työelämäyhteistyötä ja varmistaa opiskelijoiden ajantasaiset ja työelämälähtöiset taidot.
-
#saskylaiset – Adèlen opiskelijatarina
Adèle opiskelee elintarvikealalla leipuri-kondiittoriksi. Ala kutsui peruskoulun jälkeen ja monipuoliset työharjoittelut ovat olleet opiskelujen parasta antia.
-
Taitaja2025 -semifinaalit
Ilmoittautuminen semifinaaleihin tapahtuu 7.10.-22.11.2024.