Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
- Oppilaitos:
- Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto
- Koulutustyyppi:
- Erikoisammattitutkinto
- Teemat:
- Ravintola- ja catering-ala
- Hakutyyppi:
- Jatkuva haku
Esimiestehtävissä työskenteleville tai sellaisiin hakeutuville.
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on suunnattu alan esimiestehtävissä
työskenteleville tai sellaisiin hakeutuville.
Hakijalla pitää olla alan perustutkinto, sekä työkokemusta alan työtehtävistä.
Valinnassa huomioidaan hakijan aiemmin hankittu osaaminen, jotta voidaan arvioida, onko hakijalla tarve täydentää tai syventää osaamistaan vai suorittaa koko tutkinto.
Koulutuksen paikat ja ajankohdat
-
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto
- Paikkakunta
- Tampere
- Hakuaika
- 22.12.2023 — 22.12.2024
- Koulutus alkaa
- 1.1.2024
Lisätietoa
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto on suunnattu alan esimiestehtävissä
työskenteleville tai sellaisiin hakeutuville.
Hakijalla pitää olla alan perustutkinto, sekä työkokemusta alan työtehtävistä.
Valinnassa huomioidaan hakijan aiemmin hankittu osaaminen, jotta voidaan arvioida, onko hakijalla tarve täydentää tai syventää osaamistaan vai suorittaa koko tutkinto.- Kustannukset
- Opiskelu oppisopimuksella ilmainen. Omaehtoisen koulutuken kustannukset 250€.
- Muuta huomioitavaa
- Aloitus sovitusti. Hakuprosessiin kuuluu ennakkotehtävä ja haastattelu. Hakemuksen tehtyä hakija saa vahvistusviestissä ennakkotehtävän. Ennakkotehtävä löytyy myös Sasky/ Tampereen palvelualan ammattiopiston nettisivuilta. 15.12.2024 jälkeen tulleet hakemukset käsitellään 7.1.2025 alkaen.
Kenelle koulutus sopii?
Hakijalla pitää olla alan perustutkinto, sekä työkokemusta alan työtehtävistä.
Koulutuksen sisältö
Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa:
- suunnitella, organisoida, ohjata, valvoa jakehittää päivittäistä toimintaa erilaisten majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa
- suunnitella, organisoida ja johtaa päivittäisiä tuotanto- ja asiakaspalveluprosesseja asiakaslähtöisesti
- mitoittaa henkilökunnan määrän ja laadun suhteessa toimintaan
- opastaa, ohjata ja valvoa henkilöstöään muuttuvissa tilanteissa
- omaa alaansa ja organisaation toimintaa koskevan lainsäädännön, viranomaisohjeet ja määräykset
- hoitaa asiakas-, sidosryhmä- ja verkostosuhteita
Kustannukset opiskelijalle
Opiskelu oppisopimuksella ilmainen.
Omaehtoisen koulutuksen kustannukset 250€.
Muuta huomioitavaa
Seuraava aloitus: sovitusti haastattelun perusteella.
Lisätietoa antaa:
-
Minna Vainio
Opinto-ohjaaja
Tampereen palvelualan ammattiopisto