Siirry sisältöön

Salaattipöytämme sisältää aina vihreää salaattia ja muita päivittäin
vaihtuvia komponentteja. Jälkiruokaa tarjoamme keittopäivinä. Erityisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan keittiölle.

Lounaslistassa muutokset mahdollisia!

Sasky Mäntän seudun koulutuskeskuksen keittiön Oiva-raportti.(avautuu uuteen ikkunaan)

Viikko 3 (13. – 17.1.)

maanantai
makaronilaatikko, soijamakaronilaatikko
tiistai
kolmenkalan keitto, itämainen kasviskeitto
keskiviikko
kinkkukiusaus, kaurajauhisvuoka
torstai
pinaattiletut, perunamuusi
perjantai
appelsiinibroileri, quornia appelsiinikastikkeessa, riisi

Viikko 4 (20. – 24.1.)

maanantai
juustoinen lihapata, kesäkurpitsamousaka, riisi
tiistai
talon uunikala, kasvispihvit, perunamuusi
keskiviikko
pippuribroilerikastike, quornia milanolaisittain, pasta
torstai
makkarakeitto, quorn-kookoskasviskeitto, jälkiruoka
perjantai
jauhelihapihvit, kasvispihvit, lohkoperunat