Tältä sivulta löydät Sastamalan oppilaitosten ruokalistat
Vko 3
Ma 13.1.25
Sitruunainen kalaleike, kikherne-kvinoapuikkari
Ti 14.1.25.
Kebab-paprikakastike, Texmex-kastike
Ke 15.1.25
Kinkkukiusaus, jauhiskiusaus
To 16.1.25
Hernekeitto, kasvishernekeitto, pannukakku + hillo
Pe 17.1.25
Uunibroileri, quornfilee
Vko 4
Ma 20.1.25
Palapaisti, tomaattinen kasviskastike
Ti 21.1.25.
Broilerikiusaus, tofu-kiusaus, mansikkakiisseli
Ke 22.1.25
Jauhelihakeitto, kasvisborssikeitto, marjarahka
To 23.1.25
Kasvislasagnette, hedelmäsalaatti
Pe 24.1.25
Pyttipannu
Vko 5
Ma 27.1.25
Jauhelihamureke, kasvismureke
Ti 28.1.25.
Makkarakeitto, kasvisnakkikeitto, omenapaistos ja vaniljakastike
Ke 29.1.25
Lohikiusaus, quornkiusaus
To 30.1.25
Lihapata, tofu-kasvispata
Pe 31.1.25
Broileririsotto, härkisrisotto
Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Ratakatu 36)
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Tulluntie 30)
Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.