Siirry sisältöön

Tältä sivulta löydät Sastamalan oppilaitosten ruokalistat

Vko 3

Ma 13.1.25
Sitruunainen kalaleike, kikherne-kvinoapuikkari

Ti 14.1.25.   
Kebab-paprikakastike, Texmex-kastike

Ke 15.1.25
Kinkkukiusaus, jauhiskiusaus

To 16.1.25
Hernekeitto, kasvishernekeitto,  pannukakku + hillo

Pe 17.1.25
Uunibroileri, quornfilee

Vko 4

Ma 20.1.25
Palapaisti, tomaattinen kasviskastike

Ti 21.1.25.   
Broilerikiusaus, tofu-kiusaus, mansikkakiisseli

Ke 22.1.25
Jauhelihakeitto, kasvisborssikeitto, marjarahka

To 23.1.25
Kasvislasagnette, hedelmäsalaatti

Pe 24.1.25
Pyttipannu

Vko 5

Ma 27.1.25
Jauhelihamureke, kasvismureke

Ti 28.1.25.   
Makkarakeitto, kasvisnakkikeitto, omenapaistos ja vaniljakastike

Ke 29.1.25
Lohikiusaus, quornkiusaus

To 30.1.25
Lihapata, tofu-kasvispata

Pe 31.1.25
Broileririsotto, härkisrisotto

Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Ratakatu 36)

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Tulluntie 30)

Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.