Siirry sisältöön

Ruokalista Mänttä

Salaattipöytämme sisältää aina vihreää salaattia ja muita päivittäin
vaihtuvia komponentteja. Jälkiruokaa tarjoamme keittopäivinä. Erityisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan keittiölle.

Lounaslistassa muutokset mahdollisia!

Sasky Mäntän seudun koulutuskeskuksen keittiön Oiva-raportti.(avautuu uuteen ikkunaan)

Viikko 13 (24. – 28.3.)

maanantai
cajun broileri, cajun kasvis, riisi
tiistai
tex-mex kala, kasvisbullarit mausteisessa kastikkeessa, perunamuusi
keskiviikko
jauhelihakastike, soijarouhekastike, perunat
torstai
kasvissosekeitto, jälkiruoka
perjantai
pyttipannu, soijanakkipyttipannu

Viikko 14 (31.3. – 4.4.)

maanantai
punaviinihärkä, tofukasviswokki, riisi
tiistai
tomaattinen jauhelihakeitto, tomaattinen soijarouhekeitto, jälkiruoka
keskiviikko
Palermon pastakastike, Palermon härkkiskastike, pasta
torstai
talon uunimakkara, talon soijauunimakkara, perunamuusi
perjantai
rapeat kalaleikkeet, kasvispihvit, perunat

Viikko 15 (7. – 11.4.)

maanantai
makaronilaatikko, soijamakaronilaatikko
tiistai
kolmenkalan keitto, itämainen kasviskeitto
keskiviikko
kinkkukiusaus, kaurajauhisvuoka
torstai
pinaattiletut, perunamuusi
perjantai
appelsiinibroileri, quornia appelsiinikastikkeessa, riisi

Viikko 16 (14. – 17.4.)

maanantai
juustoinen lihapata, kesäkurpitsamoussaka, riisi
tiistai
hernekeitto, soijarouhehernekeitto, pannukakku ja hillo
keskiviikko
pippuribroilerikastike, quornia milanolaisittain, pasta
torstai
lohipaistos, kasvisnuudelivuoka