Ruokalista Mänttä
Salaattipöytämme sisältää aina vihreää salaattia ja muita päivittäin
vaihtuvia komponentteja. Jälkiruokaa tarjoamme keittopäivinä. Erityisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan keittiölle.
Lounaslistassa muutokset mahdollisia!
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskuksen keittiön Oiva-raportti.
Viikko 13 (24. – 28.3.)
maanantai
cajun broileri, cajun kasvis, riisi
tiistai
tex-mex kala, kasvisbullarit mausteisessa kastikkeessa, perunamuusi
keskiviikko
jauhelihakastike, soijarouhekastike, perunat
torstai
kasvissosekeitto, jälkiruoka
perjantai
pyttipannu, soijanakkipyttipannu
Viikko 14 (31.3. – 4.4.)
maanantai
punaviinihärkä, tofukasviswokki, riisi
tiistai
tomaattinen jauhelihakeitto, tomaattinen soijarouhekeitto, jälkiruoka
keskiviikko
Palermon pastakastike, Palermon härkkiskastike, pasta
torstai
talon uunimakkara, talon soijauunimakkara, perunamuusi
perjantai
rapeat kalaleikkeet, kasvispihvit, perunat
Viikko 15 (7. – 11.4.)
maanantai
makaronilaatikko, soijamakaronilaatikko
tiistai
kolmenkalan keitto, itämainen kasviskeitto
keskiviikko
kinkkukiusaus, kaurajauhisvuoka
torstai
pinaattiletut, perunamuusi
perjantai
appelsiinibroileri, quornia appelsiinikastikkeessa, riisi
Viikko 16 (14. – 17.4.)
maanantai
juustoinen lihapata, kesäkurpitsamoussaka, riisi
tiistai
hernekeitto, soijarouhehernekeitto, pannukakku ja hillo
keskiviikko
pippuribroilerikastike, quornia milanolaisittain, pasta
torstai
lohipaistos, kasvisnuudelivuoka