Siirry sisältöön

Ruokalista Mänttä

Salaattipöytämme sisältää aina vihreää salaattia ja muita päivittäin
vaihtuvia komponentteja. Jälkiruokaa tarjoamme keittopäivinä. Erityisruokavalioista pyydämme ilmoittamaan keittiölle.

Lounaslistassa muutokset mahdollisia!

Sasky Mäntän seudun koulutuskeskuksen keittiön Oiva-raportti.(avautuu uuteen ikkunaan)

Viikko 15 (7. – 11.4.)

maanantai
makaronilaatikko, soijamakaronilaatikko
tiistai
kolmenkalan keitto, itämainen kasviskeitto
keskiviikko
kinkkukiusaus, kaurajauhisvuoka
torstai
pinaattiletut, perunamuusi
perjantai
appelsiinibroileri, quornia appelsiinikastikkeessa, riisi

Viikko 16 (14. – 17.4.)

maanantai
juustoinen lihapata, kesäkurpitsamoussaka, riisi
tiistai
hernekeitto, soijarouhehernekeitto, pannukakku ja hillo
keskiviikko
pippuribroilerikastike, quornia milanolaisittain, pasta
torstai
karitsan paahtopaisti, yrttinen quorn leike, punaviinikastike, yrttiperunat

Viikko 17 (22. – 25.4.)

tiistai
broileri-kasvislasagnette, kasvislasagnette
keskiviikko
lihakeitto, gulassikeitto quornilla, jälkiruoka
torstai
juustoinen riistakäristys, tofu-kasviswokki, perunamuusi
perjantai
järvikalapihvit, kreikkalaiset täytetyt kasvikset, perunat

Viikko 18 (28. – 30.4.)

maanantai
spagettikastike, soijaspagettikastike, spagetti
tiistai
kalapannu raskalaisittain, kreikkalainen kasvisvuoka, perunat
keskiviikko
kebab-pastavuoka, kasvispastavuoka