Siirry sisältöön

Sasky Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata

Valkoinen moderni koulurakennus, jossa vasemmalla reunalla harmaa tornimainen rakennelma, jonka seinässä sini-keltainen logo, Saskyn IDEA-kampus uudisrakennus Ikaalisissa, kesäinen kuva.

Suomen laajin ja monipuolisin taideteollisuusalan kouluttaja

Sasky Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos Ikata on valtakunnallinen kulttuurialan oppilaitos. Ikata tarjoaa koulutusta usealla sellaisella alalla, jota ei Suomessa missään muualla kouluteta.

Ikatalla on kaikkiaan 18 eri ammattialaa. Koulussa voi suorittaa taideteollisuusalan perustutkinnon, media-alan tai kuvallisen ilmaisun perustutkinnon. Lisäksi Ikatalla voi suorittaa musiikkituotannon ammattitutkinnon ja valmistua lauluntekijäksi tai musiikkimanageriksi. Myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja on koulutustarjonnassa.

Osaava henkilökunta, viihtyisät ja toimivat tilat sekä ajanmukainen ja uudistuva kone- ja laitekanta takaavat hyvät oppimisen edellytykset Sinulle! Tule opiskelemaan artesaaniksi tai kuvallisen ilmaisun, mediapalvelujen tai musiikkituotannon ammattilaiseksi. Muista myös ammatti- ja erikoisammattitutkinnot!
Ole rohkeasti yhteydessä 044 755 4532 tai ikata(at)sasky.fi

Ennakkotehtävät:
Huomioithan myös taideteollisuusalan, media-alan sekä musiikkituotannon ennakkotehtävät.

Lisätiedot:
Ikatan esite(avautuu uuteen ikkunaan)


Tutustu myös Saskyn hakuoppaaseen.

Seuraavista linkeistä löydät lisää tietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnasta. Vapaita opiskelupaikkoja voit kysyä lukuvuoden aikana opinto-ohjaajalta, jonka yhteystiedot löydät täältä. Voit myös tulla tutustumaan oppilaitokseen, kerromme mielellämme lisää. 

Olemme täällä opiskelijoita varten

Oppilaitoksessa opiskelijoita monissa käytännön asioissa auttavat opintotoimisto, opinto-ohjaaja, koulutusohjaaja ja muut opiskelijahuollon henkilöt. Löydät heidän yhteystietonsa täältä.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme Saskyyn Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen!

Yhteystiedot

IDEA-kampus: 

Sasky / Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos 
Eino Salmelaisen katu 20
39500 Ikaalinen 
044 755 4532
ikata(at)sasky.fi
Henkilöstön yhteystiedot
IDEA-kampus kartta(avautuu uuteen ikkunaan)

Ikatan muut toimipisteet Ikaalisissa: 

Kamraatintie 3 (huonekalujen entisöinti ja verhoilu) 
Teollisuustalontie 3 (rakennusrestaurointi) 
Soutajantie 10 (sisustuslasi, lasinpuhallus, korusuunnittelu ja -valmistus)