Tältä sivulta löydät Sastamalan oppilaitosten ruokalistat
Vko 51
Ma 16.12.24
Lihakeitto, härkiskeitto, suklaakiisseli
Ti 17.12.
Kalapihvi, kasviskepukka
Ke 18.12.
Broileri-nuudelivuoka, kasvis-nuudelivuoka
To 19.12.
Nakkikastike, kasviskastike
Pe 20.12.
Joulupuuro, rusinakeitto
Vko 2
Ma 6.1.2025
Hyvää loppiaista!
Ti 7.1.25
VAK: Broilerikastike, quornkastike
KOSOL: Hernekeitto, kasvissosekeitto, suklaavaahto
Ke 8.1.25
VAK: Kalakeitto, kasvissosekeitto, marjat kinuskikastikkeella
KOSOL: Broilerikastike ja pasta, kasviskastike ja pasta
To 9.1.25
VAK: Jauhelihavuoka, kasvisvuoka
KOSOL: Jauhelihapihvit röstiperunoilla tai kasvispihvit
Pe 10.1.25
VAK: Pinaattiohukaiset, appelsiinikiisseli
KOSOL: Kaalilaatikko ja puolukkasose, mustikkajogurtti
Vko 3
Ma 13.1.25
Sitruunainen kalaleike, kikherne-kvinoapuikkari
Ti 14.1.25.
Kebab-paprikakastike, Texmex-kastike
Ke 15.1.25
Kinkkukiusaus, jauhiskiusaus
To 16.1.25
Hernekeitto, kasvishernekeitto, pannukakku + hillo
Pe 17.1.25
Uunibroileri, quornfilee
Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Ratakatu 36)
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Tulluntie 30)
Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.