Siirry sisältöön

Tältä sivulta löydät Sastamalan oppilaitosten ruokalistat

Vko 51

Ma 16.12.24
Lihakeitto, härkiskeitto, suklaakiisseli

Ti 17.12.   
Kalapihvi, kasviskepukka

Ke 18.12. 
Broileri-nuudelivuoka, kasvis-nuudelivuoka

To 19.12.
Nakkikastike, kasviskastike

Pe 20.12.
Joulupuuro, rusinakeitto

Vko 2

Ma 6.1.2025
Hyvää loppiaista!

Ti 7.1.25   
VAK: Broilerikastike, quornkastike

KOSOL: Hernekeitto, kasvissosekeitto, suklaavaahto

Ke 8.1.25
VAK: Kalakeitto, kasvissosekeitto, marjat kinuskikastikkeella

KOSOL: Broilerikastike ja pasta, kasviskastike ja pasta

To 9.1.25
VAK: Jauhelihavuoka, kasvisvuoka

KOSOL: Jauhelihapihvit röstiperunoilla tai kasvispihvit

Pe 10.1.25
VAK: Pinaattiohukaiset, appelsiinikiisseli

KOSOL: Kaalilaatikko ja puolukkasose, mustikkajogurtti

Vko 3

Ma 13.1.25
Sitruunainen kalaleike, kikherne-kvinoapuikkari

Ti 14.1.25.   
Kebab-paprikakastike, Texmex-kastike

Ke 15.1.25
Kinkkukiusaus, jauhiskiusaus

To 16.1.25
Hernekeitto, kasvishernekeitto,  pannukakku + hillo

Pe 17.1.25
Uunibroileri, quornfilee

Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Ratakatu 36)

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Tulluntie 30)

Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.