Ruokailu ja asuminen Mäntän seudun koulutuskeskuksessa

Mäntän seudun koulutuskeskuksen opiskelijat saavat jokaisena koulupäivänä maksuttoman koululounaan oppilaitoksen ruokalassa. Viikottaiset lounaslistat löydät täältä. 

Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus keittiöhenkilökunnalle.

Opiskelijatalo Valkama

Opiskelijatalo Valkama sijaitsee koulun läheisyydessä, osoitteessa Koulukatu 6. Valkamassa on sekä opiskelija-asuntola että vuokra-asuntoja. Asunnot ovat joko yksiöitä tai solukaksioita. Solukaksioissa (48 m²) on yhteinen keittiö ja kylpyhuone ja omat lukolliset huoneet. Yksiöissä (32 m²) on keittiö, kylpyhuone, makuuhuone ja vaatehuone. Asunnoissa on paikka pyykinpesukoneelle, yhteinen pyykkitupa ja kuivaushuone löytyy myös. 

Opiskelija-asuntola

Asuntola on tarkoitettu alle 18-vuotiaille MSKK:n opiskelijoille. 

Asuntolassa on yhteensä 14 asuntolapaikkaa kahden hengen soluasunnoissa (48 m²). Asunnot ovat kalustettuja ja niissä on yhteinen keittiö ja kylpyhuone. Asuntolassa on internetyhteys. 

Asuntolaan valitaan etusijalla opiskelijat, joilla ei ole käytettävissä joukkoliikenneyhteyksiä. Asumisesta tehdään sopimus, jossa asukas sitoutuu noudattamaan asuntolan sääntöjä. Alaikäisen sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. 

Asumaan tulevilta peritään avainpantti 80 euroa, joka palautetaan asunnosta luovuttaessa, jos asunto on moitteettomassa kunnossa. Asuntolapalvelumaksua peritään kaksi kertaa vuodessa (200 euroa/lukukausi). Asuntolapaikkaa haetaan yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. 

Asuntolaan voit hakea postittamalla asuntolahakemuksen koululle (muista huoltajan allekirjoitus!): Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä. 

Opiskelijoiden vuokra-asunnot

Tarjoamme opiskelijoille muutamia kalustettuja vuokra-asuntoja opiskelijatalo Valkamasta. 

  • Yksiöitä (32 m²), vuokra 350 euroa/kk
  • Solukaksioita (48 m²), vuokra 260 euroa/kk opiskelija. 

Hinta sisältää sähkön, veden ja internetyhteyden. Vuokravakuutena yhden kuukauden vuokra ja edellytämme voimassaolevaa kotivakuutusta. 

Asuntolasta ja vuokra-asunnoista voit tiedustella opintotoimistosta sähköpostilla mskk (at) sasky.fi tai puhelimitse p. 03 474 0200. 

Muut vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja voit kysellä Mänttä-Vilppulan kaupungin asuntotoimistosta tai yksityisiltä tarjoajilta asunnonvälityssivustojen kautta. Myös paikallislehdissä (KMV-lehti ja Paikkakuntalainen) ilmoitetaan ahkerasti vuokrattavista asunnoista.