Ruokailu ja asuminen Mäntän seudun koulutuskeskuksessa

Mäntän seudun koulutuskeskuksen opiskelijat saavat jokaisena koulupäivänä maksuttoman koululounaan oppilaitoksen ruokalassa. Viikottaiset lounaslistat löydät täältä. 

Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus keittiöhenkilökunnalle.

Opiskelijatalo Valkama

Opiskelijatalo Valkama sijaitsee koulun läheisyydessä, osoitteessa Koulukatu 6. Valkamassa on sekä opiskelija-asuntola että vuokra-asuntoja. Vuokra-asuntoja vuokraa Mänttä-Vilppulan kaupungin asuntotoimisto.

Asunnot ovat joko yksiöitä tai solukaksioita. Solukaksioissa (48 m²) on yhteinen keittiö ja kylpyhuone ja omat lukolliset huoneet. Yksiöissä (32 m²) on keittiö, kylpyhuone, makuuhuone ja vaatehuone. Asunnoissa on paikka pyykinpesukoneelle, yhteinen pyykkitupa ja kuivaushuone löytyy myös.

Opiskelija-asuntola

Asuntola on tarkoitettu alle 18-vuotiaille MSKK:n opiskelijoille. 

Asuntolassa on yhteensä 13 asuntolapaikkaa kahden hengen soluasunnoissa (48 m²). Asunnot ovat kalustettuja ja niissä on yhteinen keittiö ja kylpyhuone. Asuntolassa on internetyhteys. 

Asuntolaan valitaan etusijalla opiskelijat, joilla ei ole käytettävissä joukkoliikenneyhteyksiä. Asumisesta tehdään sopimus, jossa asukas sitoutuu noudattamaan asuntolan sääntöjä. Alaikäisen sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. 

Asuntolapaikkaa haetaan yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Asuntolaan voit hakea postittamalla asuntolahakemuksen koululle (muista huoltajan allekirjoitus!): Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, 35800 Mänttä. 

Asuntolasta voit tiedustella puhelimitse: Marianne Salmi puh. 040 640 5692.

Muut vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja voit kysellä Mänttä-Vilppulan kaupungin asuntotoimistosta tai yksityisiltä tarjoajilta asunnonvälityssivustojen kautta. Myös paikallislehdissä (KMV-lehti ja Paikkakuntalainen) ilmoitetaan ahkerasti vuokrattavista asunnoista.