Siirry sisältöön

Ruokailu ja asuminen

Ruokailu ja asuminen Mäntän seudun koulutuskeskuksessa

Mäntän seudun koulutuskeskuksen opiskelijat saavat jokaisena koulupäivänä maksuttoman koululounaan oppilaitoksen ruokalassa. Viikottaiset lounaslistat löydät täältä. 

Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus keittiöhenkilökunnalle.

Opiskelija-asuntola

Keväällä 2024 remontoitu asuntola sijaitsee oppilaitoksen alueella, osoitteessa Virtasalmentie 14 F. Asuntola on tarkoitettu alle 18-vuotiaille MSKK:n opiskelijoille. Asuntola on valvottu.

Asuntolassa on yhteensä 18 asuntolapaikkaa yhden hengen huoneissa. Asunnot ovat kalustettuja ja asuntolassa on yhteiset keittiö- ja kylpyhuonetilat sekä yhteinen oleskelu/tv:n katselutila. Asuntolassa on internetyhteys.

Asuntolaan valitaan etusijalla opiskelijat, joilla ei ole käytettävissä joukkoliikenneyhteyksiä. Asumisesta tehdään sopimus, jossa asukas sitoutuu noudattamaan asuntolan sääntöjä. Alaikäisen sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. 

Asuntolapaikkaa haetaan yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Asuntolaan voit hakea lähettämällä asuntolahakemuksen(avautuu uuteen ikkunaan) koululle (muista huoltajan allekirjoitus!). Lähetä hakemus sähköpostilla (pdf-tiedostona tai kuvana) osoitteeseen: mskk(at)sasky.fi

Asuntolasta voit tiedustella puhelimitse numerosta 040 640 5692.

Opiskelijatalo Valkama

Opiskelijatalo Valkama sijaitsee koulun läheisyydessä, osoitteessa Koulukatu 6. Valkamassa on vuokra-asuntoja, joita vuokraa Mänttä-Vilppulan kaupungin asuntotoimisto(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Asunnot ovat joko yksiöitä tai solukaksioita. Solukaksioissa (48 m²) on yhteinen keittiö ja kylpyhuone ja omat lukolliset huoneet. Yksiöissä (32 m²) on keittiö, kylpyhuone, makuuhuone ja vaatehuone. Asunnoissa on paikka pyykinpesukoneelle, yhteinen pyykkitupa ja kuivaushuone löytyy myös.

Muut vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja voit kysellä Mänttä-Vilppulan kaupungin asuntotoimistosta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) tai yksityisiltä tarjoajilta asunnonvälityssivustojen kautta. Myös paikallislehdissä (KMV-lehti ja Paikkakuntalainen) ilmoitetaan ahkerasti
vuokrattavista asunnoista.