Siirry sisältöön

Myyntiosaaja

Liiketoiminnan perus-/ammattitutkinto, tutkinnon osa

Henkilö tietokoneella kuulokkeet päässään.
Koulutustyyppi:
Ammatillinen perustutkinto, Ammattitutkinto, Osatutkinto
Teemat:
Johtaminen, esihenkilötyö ja yrittäjyys, Liiketoiminta
Hakutyyppi:
Jatkuva haku
Hakuaika päättynyt.

Lisäbuustia myynnin tehtäviin

Toimitko myynnin tehtävissä, ja kaipaisit lisää myyntiosaamista tai buustia omaan tekemiseen? Myyntiosaaja-koulutuksessa pääset sekä haastamaan itseäsi että kehittymään arjen myyntityössä käytännönläheisten työkalujen avulla. Koulutuksen kautta saat lisäksi valmennusta ja palautetta kehittymisestäsi sekä innostuneen opiskeluyhteisön.

Opinnoissa käsitellään muun muassa myyntiprosessin tunnistamista ja työskentelyä sen eri vaiheissa, asiakkaan tarpeen kartoittamista ja tarpeiden mukaisten ratkaisujen tarjoamista, tuotetiedon hyödyntämistä myyntityössä, argumentointia sekä asiakkaan vastaväitteiden käsittelyä. Lisäksi harjoitellaan myyntitilanteen viemistä loppuun saakka sekä asiakassuhteen luomista ja kehittämistä.

Koulutukseen sisältyy sekä lähiopetusta että työssäoppimista, ja työpaikan kanssa solmitaan joko oppisopimus (palkallinen) tai koulutussopimus (palkaton). Lisätiedot aikataulussa.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit myynnin tehtävissä ja haluat vahvistaa osaamistasi alalla.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana suoritat tutkinnon osan joko Liiketoiminnan perustutkinnosta (Myynti 30 osp) tai Liiketoiminnan ammattitutkinnosta (Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen 30 osp).

Aikataulu

Opiskelet maanantaisin oppilaitoksessa Koskelankadulla ja tiistaista perjantaihin työssäoppimispaikalla myynnin työtehtävissä.