Siirry sisältöön

Myyntiosaaja

Liiketoiminnan perus-/ammattitutkinto, tutkinnon osa

Henkilö tietokoneella kuulokkeet päässään.
Oppilaitos:
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Koulutustyyppi:
Ammatillinen perustutkinto, Ammattitutkinto, Osatutkinto
Teemat:
Johtaminen, esihenkilötyö ja yrittäjyys, Liiketoiminta
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Lisäbuustia myynnin tehtäviin

Toimitko myynnin tehtävissä, ja kaipaisit lisää myyntiosaamista tai buustia omaan tekemiseen? Myyntiosaaja-koulutuksessa pääset sekä haastamaan itseäsi että kehittymään arjen myyntityössä käytännönläheisten työkalujen avulla. Koulutuksen kautta saat lisäksi valmennusta ja palautetta kehittymisestäsi sekä innostuneen opiskeluyhteisön.

Opinnoissa käsitellään muun muassa myyntiprosessin tunnistamista ja työskentelyä sen eri vaiheissa, asiakkaan tarpeen kartoittamista ja tarpeiden mukaisten ratkaisujen tarjoamista, tuotetiedon hyödyntämistä myyntityössä, argumentointia sekä asiakkaan vastaväitteiden käsittelyä. Lisäksi harjoitellaan myyntitilanteen viemistä loppuun saakka sekä asiakassuhteen luomista ja kehittämistä.

Koulutukseen sisältyy sekä lähiopetusta että työssäoppimista, ja työpaikan kanssa solmitaan joko oppisopimus (palkallinen) tai koulutussopimus (palkaton). Lisätiedot aikataulussa.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

 • Myyntiosaaja -koulutus

  Paikkakunta
  Mänttä-Vilppula
  Hakuaika
  22.03.2024 — 18.08.2024
  Koulutus alkaa
  26.8.2024
  Lisätietoa

  Kaipaatko myynnillistä otetta omaan työhösi tai toimitko myynnin tehtävissä? Tuntuuko asiakkaiden kontaktoiminen haasteelliselta? Jäitkö miettimään, miten lisämyyntiä olisi voinut toteuttaa?

  Mitä näistä opinnoista saat?

  – pääset haastamaan itseäsi ja kehityt myyntityössä
  – käytännönläheisi työkaluja tulokselliseen myyntityöhön
  – valmennusta ja palautetta kehittymisestäsi
  – innostuneen ja motivoituneen opiskeluyhteisön

  Muuta huomioitavaa
  Opiskelet 26.8.-20.12.2024 välisen ajan – maanantaisin oppilaitoksessa Koskelankadulla ja – tiistaista perjantaihin työssäoppimispaikalla myynnin työtehtävissä. Hae 18.8.2024 mennessä osoitteessa: sasky.fi/mskk Opintojen aluksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Opiskelijan taustan perusteella suoritettava tutkinnon osa on joko – Liiketoiminnan perustutkinnosta (Myyntityö 30 osp) tai – Liiketoiminnan ammattitutkinnosta (Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen 60 osp) Työpaikan kanssa solmitaan joko oppisopimus (palkallinen, min. 25h/vko) tai koulutussopimus (palkaton). Koulutus- tai oppisopimuspaikka tulee olla sovittuna ennen opintojen aloittamista. Myös yrittäjän oppisopimus on mahdollinen. Työpaikalta nimetään opiskelijalle ohjaaja tai yrittäjä hankkii itselleen mentorin. Mikäli tunnet epävarmuutta perustyövälineohjelmien käytössä, sinulla on mahdollisuus verkossa 23.9.-24.10. toteutettaviin Ammattilaisen työvälineet opintoihin. Opintojen jälkeen mahdollisuus jatkaa koko tutkinnon suorittamiseen.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit myynnin tehtävissä ja haluat vahvistaa osaamistasi alalla.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana suoritat tutkinnon osan joko Liiketoiminnan perustutkinnosta (Myynti 30 osp) tai Liiketoiminnan ammattitutkinnosta (Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen 30 osp).

Aikataulu

Opiskelet maanantaisin oppilaitoksessa Koskelankadulla ja tiistaista perjantaihin työssäoppimispaikalla myynnin työtehtävissä.

Lisätietoja antaa: