Siirry sisältöön

Ruokailu ja asuminen

Ruokailu ja asuminen Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa

Opiskelijat saavat jokaisena koulupäivänä maksuttoman koululounaan Sodexo Oy:n ravintolassa. Lounasaika on maanantaista perjantaihin klo 10.30 – 12.30. Erityisruokavaliosta tulee toimittaa lääkärintodistus keittiön henkilökunnalle. 

Lounaalla tarjotaan päivittäin kaksi lämminruokavaihtoehtoa, joista toinen on kasvisruoka. Lounas sisältää yhden lämpimän aterian tai lounassalaatin, salaatti- ja leipävalikoiman sekä ruokajuoman.  

Opiskelijat saavat lounaan maksutta KELA-kortin esittämällä, myös ajokortti käy. Jos korttia ei ole mukana, lounaan hinta opiskelijalle on 5,16€. Opiskelijoiden ruokatauon aika on merkitty lukujärjestyksiin. Ulkopuolisille vierailijoille lounaan hinta on 8€. 

Linkki ruokalistaan(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)
 
Sodexossa on myynnissä myös kahvia, kahvileipää ja pientä suolaista. Tervetuloa! 

Ravintolan yhteystiedot: 

050 3593 722 tai 044 755 4540  

ikata.FMS.FI@sodexo.com 

Asuminen Ikaalisissa 

Oppilaitoksella ei ole omaa asuntolaa Ikaalisissa. Opiskelija-asuntoja voi kysyä Ikaalisten Kiinteistökonsulteilta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Vinkkejä asunnon etsimiseen löytyy myös Ikaalisten kaupungin sivuilta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan). Myös koululle jätetään asuntoilmoituksia, niitä voi kysyä suoraan toimistolta.