Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos, Huittisten toimipisteen ruokalista
Ruokalista Huittinen
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka
Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliot ilmoitetaan ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
VIIKKO 43 SULJETTU
SYYSLOMA
VIIKKO 44 28.10 – 1.11.2024
MA Jauhelihakastike (L,G,N) Spagetti (L,M)
Soijarouhe-kasviskastike (L,G)
TI Broilerikiusaus (L,G)
Metsäsienikiusaus (L,G)
KE Jauhelihapihvi (L,M,G,S/N) Perunasose (L,G) Pippurikastike (L,G)
Meksikon kasvispihvi (L,M,G)
TO Hernekeitto (L,M,G,N) Pannari (L) Mansikkahillo (L,M,G)
Mustajuurisosekeitto(L,G)
PE Uunikala (L,G) Keitetyt perunat (L,M,G)
Feta-kasvispihvi (VL,G)
VIIKKO 45 4 – 8.11.2024
MA Kinkku-Carbonarakastike (L,G,S) Pasta (L)
Quornia aurajuustokastikkeessa (L,G)
TI Jauhelihamureke (L,M,G,S/N) Keitetyt perunat (L,M,G) Kermakastike (L,G)
Papu-linssipihvit (L,M,G)
KE Uunimakkara (L,G,S) Perunasose (L,G) Ruskea kastike (L,G)
Falafel pyörykät (L,M,G)
TO Kolmen kalankeitto (L,G) Appelsiini-Ananaskiisseli (L,M,G) Kermavaahto (L,G)
Savutofukeitto (L,M,G)
PE Broileripihvi (L) Kaura/Riisi (L,M,G) Hedelmämajoneesi (L,M,G)
Kukkakaalicurry (L,M,G)