SASKY Huittisten ja Kokemäen oppilaitos / Huittinen, ruokalista
Ruokalista Huittinen
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka
Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliot ilmoitetaan ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
Vko 17 (22 – 26.4.)
MA Parmesan paneroitu broilerileike (L) Kermaperunat (L,G) Currymajoneesi (L,M,G)
Juustoinen kasvispihvi (L,G)
TI Porsaanliha kastike (L,G,S) Keitetyt perunat (L,M,G)
Papu-linssikastike (L,M,G)
KE Makkarakeitto (L,M,G,S) Hedelmäsalaatti (L,M,G)
Punajuurisosekeitto (L,G) Aurajuustomuru (L,G)
TO Jauhelihapyörykät (L,M,G,N) Perunasose (L,G) Ruskeakastike (L,G)
Kasvis-kvinoapihvit (L,M,G)
PE Lohimurekepihvi (L,G) Tillikastike (L,G) Keitetyt perunat (L,M,G)
Kasvisgratiini (L,G)
Vko 18 (29.4. – 3.5.)
MA Kirjolohikiusaus (L,G)
Kasvis-halloumikiusaus (L,G)
TI Pekoninakit (L,M,G,S) Ranskalaiset perunat (L,M,G) BBQ-majoneesi (L,M,G)
Bataattipihvit (L,M,G)
KE Suljettu
TO Jauhelihakeitto (L,M,G,N) Marjakiisseli (L,M,G) Kermavaahto (L,G)
Linssi-porkkanasosekeitto (L,G)
PE Broileripihvit (L) Keitetyt perunat (L,M,G) Currykastike (L,G)
Mifu-kasviskastike (L,G)