Siirry sisältöön
Rahoittajana Opetushallitus.

DOT -data opiskelijan tukena

Aikataulu

9.9.2019 – 31.12.2021

Hankkeen kuvaus

DOT-data opiskelijan tukena -hankkeen tavoitteena on tuottaa dataa eri oppimisympäristöistä ja kehittää oppimisanalytiikkaa yto-verkkotarjottimen oppimistulosten, ohjauksen ja materiaalien parantamisen pohjalle. Opiskelijat ovat pääasiallinen hankkeen kohde, joiden toiveita ja käyttäjäkokemuksia käytetään lähtökohtana.

Hankkeen kehitystyön tuloksena ohjaajille ja opettajille on enemmän tietoa ohjauksen oikea-aikaisuudesta ja resursoinneista, yksilöllisistä opiskelijan ohjaustarpeista ja digipedagogisesti mielekkäiden verkko-opintojen kokonaisuuksien rakentamisesta. Opiskelija saa oikeantyyppisen tuen eri vaiheissa opintoja, jolloin hän saa tietoa omista henkilökohtaisista oppimistyyleistään, oppimistavoistaan, motivaatiosta ja resurssien käytöstä.

Oppimisympäristöt on rakennettu tavalla, joka tukee tulevaisuuden työelämätaitoja. Verkko-opinnot toteutetaan uusien tutkinnon perusteiden mukaisesti, huolehtien siitä, että ne ovat mukautettavissa yksilöllisten polkujen ja paikallisten toteutussuunnitelmien mukaisesti.

Päätoteuttaja

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Yhteistyökumppanit

Lisätietoja

Jarno Haapaniemi, jarno.haapaniemi(at)sasky.fi

Rahoittaja

OPH

Voimassa 31.12.2027 saakka.

Tutustu hankkeen verkkosivuihin: http://www.dothanke.fi/(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)