Siirry sisältöön

Kansainvälisyyspäivät 2016

Vuoden 2016 Ammatillisen koulutuksen KansainväliSYYSpäivät järjestivät Sastamalan koulutuskuntayhtymä ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK) yhteistyössä Opetushallituksen ja CIMOn kanssa.  Ikaalisten Kylpylässä järjestetyille KansainväliSYYSpäiville osallistui kaiken kaikkiaan 130 henkeä, pääasiassa kv-koordinaattoreita, oppilaitosten johtoa ja muita kansainvälisyyden parissa työskenteleviä henkilöitä.

Päivillä oli kolme teemaa, joista KV-FRESHissä korostettiin virkeän strategisen suunnittelun merkitystä kansainvälisyystyössä keskellä muuttuvaa toimintaympäristöä, KV-FLOWssa tarkasteltiin kansainvälisyyttä työelämän näkökulmasta ja KV-ZENissä huomio kiinnitettiin arvoihin ja asenteisiin.  Varsinaisten teemojen jälkeen sokerina pohjalla oli ent. suurlähettiläs Bruce Oreckin esitys tarinankerronnasta, joka sai palautekyselyssä huikeat arviot osallistujilta.

Muutenkin osallistujapalaute oli erinomaista. Päivien järjestelyt koettiin kokonaisuutena erittäin onnistuneiksi. Erityisen paljon kiiteltiin mukavaa tunnelmaa ja monipuolista ohjelmaa, josta osallistujat saivat paljon eväitä omaan työhönsä.  Tunnelman luomisessa oli epäilemättä suuri osuus onnistuneella koristelulla, jonka toteuttamisesta olivat vastuussa Saskyn, erityisesti Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen, opiskelijat sekä visuaalisten aineiden opettaja Susanna Manner. Kaikkiaan päivien valmisteluun ja toteuttamiseen osallistui yhteensä 46 opiskelijaa Saskysta ja TAKKista. Lämpimät kiitokset heille!

Voimassa 2022 saakka