Siirry sisältöön

Jalostuksen osaamisala

Kivialan ammattitutkinto

Oppilaitos:
Sasky Vammalan ammattikoulu
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto
Teemat:
Kiviala
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Kivimateriaalin jalostuksen ammattilaiseksi

Kivialan ammattitutkinto syventää osaamistasi kivialan työtehtävistä. Jalostuksen osaamisalan suorittaneena osaat työskennellä itsenäisesti ja laadukkaasti kivialan jalostuslaitoksessa. Osaat sekä soveltaa osaamistasi työssäsi että suorittaa työhön kuuluvia päivittäisiä huoltotöitä.

Tutkinnon suorittanut voi työskennellä esimerkiksi kiven jalostuksen tai tulisijojen rakentamisen parissa, hionnan, hakkauksen tai polton tehtävissä, muistomerkkien valmistajana, työstökoneiden ohjelmoijana tai keräilyyn ja pakkaamiseen liittyvissä tehtävissä.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on suunnattu alasta kiinnostuneille sekä alalla jo toimiville. Suositeltava tausta on alan perustutkinto tai muuten esimerkiksi työssä hankittu osaaminen.

Koulutuksen sisältö

Kivialan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu osaamisalalle pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisista tutkinnon osista. Koulutuksen alussa jokaisen opiskelijan osaaminen kartoitetaan ja opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS.

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Koulutuksen hinta

Kurssimaksu on 250 €.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Vaaleahiuksinen hymyilevä henkilö puualan työsalissa, päällään hänellä on kelta-mustat työhousut ja sininen T-paita SkillsFinland -tekstillä.

Wilhelmiina kilpailee Euroopan mestaruudesta

Wilhelmiina on valmistunut Saskysta kivialalta.