Siirry sisältöön

Musiikin manageroinnin osaamisala

Musiikkituotannon ammattitutkinto | Musiikkimanageri

Oppilaitos:
Sasky Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Ikata
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto
Teemat:
Taidealat
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Musiikkialan moniosaaja

Musiikkimanageri suunnittelee, markkinoi ja toteuttaa musiikkialan projekteja ja tapahtumia, manageroi musiikkialan toimijoita ja ymmärtää brändin rakentamisen osana musiikkialan managerointia. Lisäksi osaamisalan suorittanut hallitsee valitsemiensa valinnaisten musiikkituotannon ammattitutkinnon tutkinnon osien erityisalueiden mukaiset tiedot ja taidot.

Tutkinnon suorittanut voi työskennellä musiikkialalla toimivien henkilöiden, ryhmien tai musiikkitapahtumien managerina, yrityksen tai julkisorganisaation palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

 • Musiikkituotannon ammattitutkinto, musiikkimanageri

  Paikkakunta
  Ikaalinen
  Hakuaika
  16.09.2024 — 30.11.2024
  Koulutus alkaa
  7.1.2025
  Lisätietoa

  Musiikkimanageri suunnittelee, markkinoi ja toteuttaa musiikkialan projekteja ja tapahtumia, manageroi musiikkialan toimijoita ja ymmärtää brändin rakentamisen osana musiikkialan managerointia.

  Kustannukset
  Koulutus maksaa opiskelijalle 900 euroa, joka laskutetaan erissä. Lisäksi jonkin verran kustannuksia voi tulla opintokäynneistä.
  Muuta huomioitavaa
  Täytä sähköinen hakulomake 30.11.2024 mennessä. Vastatessasi lomakkeen avoimeen kysymykseen (Miksi haen koulutukseen), kerro myös millainen musiikillinen tausta sinulla on, mihin tähtäät musiikkialalla sekä kuvaa lyhyesti, millaista musiikkiprojektia tai -tapahtumaa haluat opintojen aikana suunnitella, kehittää ja toteuttaa. Hakijoita kutsutaan hakemusten perusteella haastatteluun Ikaalisiin, tarvittaessa haastattelu voidaan hoitaa myös teams-videoneuvotteluna.
  Jatko-opintomahdollisuudet
  Ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Kenelle koulutus sopii?

Opintojen perustaksi soveltuu peruskoulu, ylioppilastutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä kokemus musiikkialalta tai vahva musiikin harrastustausta.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa on keskeistä tiimioppiminen, aidot kontaktit musiikkibisneksen ytimeen sekä musiikkialan työelämäprojektit.

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan hakulomakkeen ja haastattelun perusteella. Haastattelu voidaan järjestää joko paikan päällä Ikaalisissa tai etänä Teamsin välityksellä.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus maksaa opiskelijalle 900 euroa, joka laskutetaan erissä. Jonkin verran kustannuksia voi lisäksi tulla opintokäynneistä.

Jatko-opintomahdollisuudet

Tutkinto antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin
opintoihin.

Lisätietoja antaa:

Sinua voisi kiinnostaa myös