Opiskelijan ohjaus ja tuki Ikaalisten lukiossa

Ikaalisten lukion opiskelijana käytössäsi ovat opiskelijahuollon palvelut ja hyvät tukipalvelut. Olemme täällä opiskelijoitamme varten ja haluamme auttaa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä opiskelijahuollon henkilöstöön! 

Opintotoimisto

Ikaalisten lukion opintotoimisto sijaitsee IDEA-kampuksen hallintorakennuksessa osoitteessa

Eino Salmelaisen katu 20, Ikaalinen 

Opinto- ja toimistosihteeri

Laura Tanneraho
puh. 040 132 0193 
laura.tanneraho(at)sasky.fi tai ikaalistenlukio(at)sasky.fi

Opinto-ohjaaja

Niko Mäenpää
puh. 040 622 7628 
niko.maenpaa(at)sasky.fi

Terveydenhoitaja

Johanna Läykki
puh. 044 730 1568 
johanna.laykki(at)pirha.fi 

Terveydenhoitajan vastaanotto: ilman ajanvarausta ma klo 10.30 -12 ja ti-pe klo 8.30 -10 ( ei parillisten viikkojen keskiviikkoina, jolloin on lääkärin vastaanotto ). Muina aikoina ajanvarauksella

Lääkärin vastaanotto:  Ajanvarauksella parillisten viikkojen keskiviikkoina terveydenhoitajan huoneessa. Kyseisinä päivinä ei ole terveydenhoitajan vastaanottoa. Lääkärin vastaanottoajat varataan terveydenhoitajalta

Tervetuloa vastaamaan määräaikaistarkastukseen Omaolo-palvelun kautta. Lomakkeeseen vastaaminen edellyttää tunnistautumista palveluun. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lomake lähetetään sähköisesti ammattilaiselle.

Jos olet täyttämässä lomaketta ensimmäistä kertaa tai haluat täyttää uuden kyselyn, täytä lomake ja lähetä vastaukset. Jos haluat palata aikaisemmin täyttämäsi kyselyn yhteenvetoon ja vastauksiin, löydät ne kirjautumisen jälkeen omalta etusivultasi.

Terveystarkastukseen pääset vastaamaan täältä

Pirhan myötä,  myös hoitajan maksuttomasta vastaanotosta menee sakko, jos aika jää käyttämättä ja perumatta. Maksu on 51,50€ ja sitä ei veloiteta alle 18-vuotiailta. ( Aiemmin sakkomaksut menivät vain lääkärin ajoista ja tuolloin yli 15v ikäisiltä.)

Ajan perumiselle ei ole mitään aikarajaa.

Asiakasmaksut – pirha.fi

Kuraattori

Mikko Nisukangas
puh. 044 730 6371
mikko.nisukangas(at)pirha.fi

Psykologi

Tiedot tulossa elokuussa

Tavoitettavissa ma (parillisilla viikoilla) ja ma-ti (parittomilla viikoilla)

Lisää saskylaisten yhteystietoja löydät täältä