Opiskelijan ohjaus ja tuki Ikaalisten lukiossa

Ikaalisten lukion opiskelijana käytössäsi ovat opiskelijahuollon palvelut ja hyvät tukipalvelut. Olemme täällä opiskelijoitamme varten ja haluamme auttaa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä opiskelijahuollon henkilöstöön! 

Opintotoimisto

Ikaalisten lukion opintotoimisto sijaitsee IDEA-kampuksen hallintorakennuksessa osoitteessa Eino Salmelaisen katu 20, Ikaalinen. Opintosihteerinä toimii Sirpa Sarin. 

Opinto-ohjaaja

Ikaalisten lukion opinto-ohjaajana toimii Niko Mäenpää. 

Terveydenhoitaja

Opiskelijoiden terveydenhoitajana toimii Virpi Pelttari, puh. 044 730 1568, virpi.pelttari(at)ikaalinen.fi. Vastaanotto ilman ajanvarausta on ma klo 10.30 – 12 ja ti-ke klo 8.30 – 10.00, muulloin ajanvarauksella. 

Terveystarkastukseen pääset vastaamaan täältä https://www.omaolo.fi/maara-aikaistarkastus/Esitietolomake-2021-e04a
Vastaaminen vaatii vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos verkkopankkitunnuksia ei ole niin voi paperisen lomakkeen hakea opintotoimistolta.
Tarkastus tehdään kerran ja pyritään tekemään 1.vuoden aikana. Myöhemminkin voi lomakkeen palauttaa jos ei ole tarkastuksessa 1.vuoden aikana käynyt. Kutsu tulee tekstiviestillä lukuvuoden aikana, ota yhteyttä jos toivot mahdollisimman pian pääsyä vastaanotolle. Kysely on hyvä täyttää kerralla kokonaan.

Kuraattori

Kuraattorina toimii Laura Järvinen, puh. 044 730 6371, laura.jarvinen(at)ikaalinen.fi. Vastaanotto ajanvarauksella. 

Psyykkari

Psyykkarina toimii terveydenhoitaja Johanna Läykki, puh. 044 730 6213, johanna.laykki(at)ikaalinen.fi. Vastaanotto ajanvarauksella. 

Lisää saskylaisten yhteystietoja löydät täältä