SASKY koulutuskuntayhtymä on aktiivinen kehittäjä toiminta-alueellaan. Me Saskyssa haluamme tarjota työelämän edustajille mahdollisuuksia toimintansa kehittämiseen. Yritysyhteistyön muotoja ovat esimerkiksi yritysten tarpeista lähtevät koulutukset, osaavan työvoiman kouluttaminen yrityksiin sekä yhteistyössä hankitut oppimisympäristöt.

Koulutusta yhteistyössä

Työelämän kanssa yhteistyössä tehtäviin koulutuksiin on useita eri vaihtoehtoja, kuten henkilöstökoulutus ja TE-hallinnon kanssa yhteistyössä tehtävät koulutukset.

Yhteiset oppimisympäristöt

Yritysten kanssa hankittavien oppimisympäristöjen tavoitteena on tutustuttaa opiskelijat nykyaikaisten koneiden käyttöön ja yritysten toimintatapoihin, lisätä alojen vetovoimaisuutta ja auttaa yrityksiä osaavan työvoiman saavuttamisessa nyt ja tulevaisuudessa.

Esimerkkejä yhteistä oppimisympäristöistä ovat mm. Vexve Oy:n ja Saskyn yhdessä hankkima robottisolu Vammalan ammattikoululle, Keikyän Kivi Oy:n kanssa yhdessä hankittu kivialan oppimisympäristö Vammalan ammattikoululle sekä FennoSteel Oy:n kanssa yhdessä hankittu laserleikkauskone Ammatti-instituutti Iisakkiin Parkanoon.

Uusia yhteistyöideoita

Olemme avoinna uusille yhteistyöideoille, joten jos yritykselläsi on mielessäsi jotain, mitä voisimme yhdessä kehittää, otathan meihin rohkeasti yhteyttä.

Saskylaisten yhteystiedot.