Siirry sisältöön

Koulutukset TE-hallinnon kanssa yhteistyössä

Neljä ihmistä keskustelee pöydän ääressä.

TE-hallinnon kanssa yhteistyössä tehtävät koulutukset yrittäjälle

Sasky toteuttaa TE-hallinnon kanssa yhteistyössä koulutuksia työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Työvoimakoulutuksella(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) on mahdollista suunnitella koulutus yrityksen täsmennettyihin tarpeisiin yhdessä yrittäjän, oppilaitoksen ja TE-palveluiden kanssa. Työvoimakoulutuksen avulla on myös mahdollista suorittaa tutkintoja tai sen osia ja muuta ammatillista koulutusta.

Esimerkki työnantajien kanssa tehdystä yhteistyöstä Uusia metallin osaajia Sastamalaan.(siirryt toiseen palveluun)

Rekrytoiva koulutus

Rekrytoivan koulutuksen tavoitteena on kouluttaa yritysten tarpeisiin osaavaa työvoimaa. 

Yhteishankintakoulutus

Työvoimakoulutuksena toteutettava yhteishankintakoulutus on yritykselle räätälöityä aikuiskoulutusta, jonka yritys ja työ- ja elinkeinohallinto suunnittelevat ja rahoittavat yhdessä.

Työkokeilu

Työnantaja voi tarjota työnhakijalle myös työkokeilupaikan 1-3 kk ajaksi työpaikkaan ja alan työtehtäviin tutustumiseksi. Työkokeilu on TE-toimiston ja kuntien työllisyyspalveluiden työnhakijapalvelu, josta sopimus tehdään työkokeilijan, TE-toimiston ja työantajan kesken. Työkokeilujakson päättyessä voidaan sopia esim. koulutussopimuksesta tai oppisopimuksesta ja asiakas voi jatkaa samalla työnantajalla samanaikaisesti opiskellen alalla tarvittavan osaamisen hankkimiseksi. Lue lisää työkokeilusta TE-palveluiden verkossa(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Lisätietoja

Ota yhteyttä koulutuskoordinaattoriin tai oman alueesi oppilaitoksen koulutuspäällikköön Saskyssa, niin voitte keskustella lisää monista mahdollisuuksista, joita meillä on tarjolla työelämälle.

Saskyn koulutuspäälliköiden yhteystiedot
Saskyn oppilaitokset