Opiskelijan ohjaus ja tuki Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijana käytössäsi ovat opiskelijahuollon palvelut ja hyvät tukiverkot. Olemme täällä opiskelijoitamme varten ja haluamme auttaa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. 

Opiskelijahuollon henkilöstö on tavattavissa edelleenkin eri kanavia pitkin ja on myös mahdollista sopia tapaamisaikoja tänä poikkeusaikana. Ole rohkeasti yhteydessä asianomaiseen henkilöön.

Ota rohkeasti yhteyttä opiskelijahuollon henkilöstöön! 

Opintotoimisto

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opintotoimisto 

Jari Hannus, opintosihteeri 
puh. 040 181 9050
jari.hannus(at)sasky.fi 

Opinto-ohjaaja

Eija Uotila 
puh. 050 345 8725 
eija.uotila(at)sasky.fi 

Opinto-ohjauksen tavoitteena on, että opiskelija osaa toimia oppilaitosyhteisössään, suunnitella opintonsa ja sitoutuu opiskeluun. Opinto-ohjaaja auttaa myös oppilaitokseen hakijoita koulutusalan valinnassa. Lisäksi opinto-ohjaaja tukee ja auttaa jatko-opintoja suunnittelevia opiskelijoita. 

Koulutusohjaaja

Jaana Heino 
puh. 040 610 7152 
jaana.heino(at)sasky.fi 

Koulutusohjaaja toimii kaikissa Sastamalan oppilaitoksissa opiskelijoiden tukihenkilönä. Lisäksi koulutusohjaaja ohjaa opiskelijakunnan hallituksen toimintaa, toimii yhteyshenkilönä eri yhteistyötahojen välillä ja on tarvittaessa mukana oppitunneilla ja muussa oppilaitoksen toiminnassa. 

Terveydenhoitaja

Katja Touronen 
puh. 040 519 6023 
katja.touronen(at)sastamala.fi 

Terveydenhoitaja ohjaa opiskelijaa terveydenhuollollisissa asioissa, suorittaa ennalta ehkäisevää terveydenhuoltoa, antaa apua sairastapauksissa ja tapaturmissa sekä ohjaa tarvittaessa jatkotutkimuksiin koululääkärille. 

Kuraattori

Salla Vainionperä
puh. 040 181 9036
etunimi.sukunimi@sastamala.fi

Kuraattori auttaa opiskelijoita kotiin, perheeseen, ihmissuhteisiin ja harrastuksiin sekä raha-asioihin liittyvissä asioissa. 

Psykologi

Pauliina Rögård  
puh. 040 637 7415  
pauliina.rogard(at)sastamala.fi 

Psykologi auttaa opiskelijoita mielenterveyteen ja opiskeluun liittyvissä asioissa. 

Lisää saskylaisten yhteystietoja löydät täältä