Rekry-, täsmä- ja muutoskoulutukset

Yrityksen muutostilanteissa tukea yrityksen tarpeisiin voi saada esim. erilaisista yhteishankintakoulutuksista, joita voi tiedustella Saskyn toiminta-alueella toimivan, Saskyn osittain omistaman Aiko Academy Oy:n kautta (linkki avautuu uuteen välilehteen). Yhteishankintakoulutukset räätälöidään yhteistyössä yrityksen, Aiko Academy Oy:n sekä paikallisen TE-Palvelun ja ELY-keskuksen kanssa.

RekryKoulutus

Räätälöity RekryKoulutus on työnantajalle hyvä kehittämistyökalu uuden henkilöstön hankkimiseen. Lisää tietoa RekryKoulutuksesta Aiko Academy Oy:n sivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

TäsmäKoulutus

TäsmäKoulutus on yrityksen ja henkilöstön tarpeisiin räätälöity ammattillinen perus- tai lisäkoulutus, joka sopii myös määräaikaisiin lomautustilanteisiin. Lisää tietoa TäsmäKoulutuksesta Aiko Academy Oy:n sivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

MuutosKoulutus

MuutosKoulutuksen avulla työnantaja voi auttaa taloudellisista tai tuotannollisista syistä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan tai tukea toistaiseksi lomautettuja työntekijöitään. Lisää tietoa MuutosKoulutuksesta Aiko Academy Oy:n sivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen).