Siirry sisältöön

Asiantuntijavalmennus

Asiantuntijoiden osaamista täydentävä koulutus

Oppilaitos:
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulutustyyppi:
Muu ammatillinen koulutus
Teemat:
Kehittäminen, Työyhteisötaidot
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Syvennä osaamistasi asiantuntijana

Asiantuntijatyö on erilaisten ongelmien itsenäistä ratkaisua. Vaikka asiantuntijat työskentelevät usein yksin, yhä enemmän korostuvat vuorovaikutus- ja tiimiosaaminen, sillä projektit ja hankkeet tehdään tiimeissä.

Valmennuksen tavoite on päivittää ja syventää asiantuntijan osaamista monella eri osa-alueella, kuten asiakasosaamisessa ja digitalisaatiossa sekä asiantuntijalle tarpeellisessa juridiikassa. Se tuo esille kehittymismahdollisuuksia muu muassa oman työn ja työryhmän tuloksellisessa johtamisessa, sekä avaa näkökulmia omasta työkyvystä huolehtimiseen.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti lähi- ja etävalmennuspäivistä sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön. Valmennuspäivät ovat aktiivista tekemistä ja yhdessä oppimista. Valmennuspäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Kenelle koulutus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka toimit vaativassa asiantuntijatyössä. Useimmiten työskentelet itsenäisesti omalla vastuualueellasi, ja saatat johtaa suunnittelutiimiä. Koulutus tukee erinomaisesti myös projekti- ja hanketoimijoiden osaamista.

Koulutuksen sisältö

Oppisopimus

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkakouluttaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla.

Katso lisää oppisopimuksesta sivuiltamme.

Kysyttävää koulutussisällöstä tai oppisopimuksesta? Ota yhteyttä: