Siirry sisältöön

Pätevä perehdyttäjä – osaava ohjaaja

Liiketoiminnan ammattitutkinto, tutkinnon osa (verkkototeutus)

Kaksi henkilöä kättelee toisiaan toimistoympäristössä kuvan etualalla, taustalla kaksi muuta henkilöä keskustelee keskenään, kaikki henkilöt ovat pukeutuneet siisteihin toimistotyövaatteisiin.
Oppilaitos:
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto, Osatutkinto
Teemat:
Liiketoiminta ja yrittäjyys
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Haluatko työkaluja ja varmuutta ohjaamiseen ja perehdyttämiseen?

Toimitko organisaatiossasi usein perehdyttäjänä tai työpaikkaohjaajana? Pätevä perehdyttäjä – osaava ohjaaja -opinnot (60 osp) tarjoavat sinulle varmuutta ja työkaluja uuden työntekijän ohjaamiseen ja perehdyttämiseen, ideoita ja malleja toiminnan kehittämiseen, sekä mahdollisuuden perehdytysprosessin päivittämiseen.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

 • Pätevä perehdyttäjä -osaava ohjaaja (verkkototeutus)

  Paikkakunta
  Verkkototeutus – Mänttä-Vilppula
  Hakuaika
  07.05.2024 — 20.10.2024
  Koulutus alkaa
  21.10.2024
  Lisätietoa

  Toimitko organisaatiossasi usein perehdyttäjänä tai työpaikkaohjaajana? Pätevä perehdyttäjä – osaava ohjaaja 60 osp -opinnot tarjoavat sinulle varmuutta ja työkaluja uuden työntekijän ohjaamiseen ja perehdyttämiseen, ideoita ja malleja toiminnan kehittämiseen, sekä mahdollisuuden perehdytysprosessin päivittämiseen.

  Muuta huomioitavaa
  Jatkuva haku koulutukseen sekä joustava aloitus sovittaessa. Hakijat haastatellaan ennen valintaa. Opintojen aluksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii organisaation erilaisissa perehdyttämistehtävissä toimiville henkilöille.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina. Osaamista hankitaan oppisopimuksella omassa työssä sekä 1-2 kertaa kuukaudessa pidettävissä vuorovaikutteisissa verkkotapaamisissa, jossa tietopuolisen opetuksen lisäksi pääset jatkamaan kokemuksia perehdyttämisestä vertaisten kanssa ja reflektoimaan perehdyttämistaitojasi yhdessä oppimistiimin kanssa.

Koulutuksen aikana laaditaan tai päivitetään työpaikan perehdyttämissuunnitelma ja parannetaan perehdyttämiskäytäntöjä. Lisäksi toimitaan omalla työpaikalla tapahtuvissa perehdyttämistilanteissa. Osaaminen osoitetaan käytännön perehdyttämistilanteissa, joissa opiskelija ohjaa ja arvioi perehdyttämisen kehittymistä sekä dokumentoi perehdyttämisen. Opiskelija arvioi myös omaa osaamistaan perehdyttäjänä.

Pätevä perehdyttäjä – osaava ohjaaja opinnot (60 osp) muodostuvat liiketoiminnan ammattitutkinnon Perehdyttäminen ja työnopastaminen 60 osp tutkinnon osan opinnoista. Koulutuksessa on mahdollista suorittaa työpaikkaohjaajakoulutuksen osaamismerkki.

Kustannukset

Opiskelumaksu 150 € (alv 0 %), oppisopimuskoulutus on maksuton.

Muuta huomioitavaa

Jatkuva haku koulutukseen sekä joustava aloitus sovittaessa.
Hakijat haastatellaan ennen valintaa.
Opintojen aluksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Lisätietoja