Siirry sisältöön

Uudistuva ja uudistava HR-kumppanuus

Ihmisiä keskustelemassa pöydän ympärillä.
Oppilaitos:
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulutustyyppi:
Muu ammatillinen koulutus
Teemat:
Kehittäminen
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Tulevaisuuden HR-osaamista

Tule vahvistamaan tulevaisuuteen kurkottavaa HR-osaamista yhteisöllisessä ja uuteen rohkeasti katsovassa koulutusohjelmassa. Koulutus on ammattitaitoa täydentävää ja syventää ammatillista lisäkoulutusta.

Koulutus toteutetaan viidessä yhteisessä lähikohtaamisessa, joiden välissä on digiklinikat keskinäiseen sparrailuun. Kehittämistä voidaan tehdä myös tiimeissä. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tamora Oy:n kehittäjäammattilaisten kanssa. Koulutus kestää noin 8 kuukautta.

Koulutusohjelmaan on jatkuva haku ja tavoitealoitukset ovat keväälle ja syksylle sopivan hakijajoukon mukaan.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

Kenelle koulutus sopii?

Koulutusohjelma sopii sinulle, joka toimit henkilöstöhallinnon esihenkilötehtävissä, asiantuntijana tai yrittäjänä ja työsi pitää sisällään koulutuksen sisältöön liittyviä tehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti lähipäivistä sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön. Lähipäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Koulutuspäivien teemat:

Kysyttävää koulutussisällöistä? Ota yhteyttä:

Ville Mäkelä
Tamora Oy
puh. 044 3733638
ville.makela(at)tamora.fi

Oppisopimus

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa opiskelija pääsee harjoittamaan ja kehittämään omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa palkansaajalla tulee olla jo hakemusvaiheessa työpaikkaohjaaja, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla. Yrittäjällä tulee olla nimettynä itselleen mentoriksi toinen yrittäjä.  Yrittäjällä tulee olla myös koko koulutuksen ajan voimassa YEL- tai MYEL-vakuutus.  

Katso lisää oppisopimuksesta sivuiltamme.

Oppisopimusasioissa voit ottaa yhteyttä: