Siirry sisältöön

Floristi

Puutarha-alan ammattitutkinto | Floristiikan osaamisala

Lähikuva puuterinsävyisestä kukka-asetelmasta
Oppilaitos:
Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos, Kokemäki
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto
Teemat:
Puutarha-ala
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Opiskele floristiksi Saskyssa Kokemäellä

Täydennä osaamistasi ja hae opiskelemaan Kokemäelle puutarhaalan ammattitutkintoon, floristiikan osaamisalalle. Koulutuksen aikana opiskelet asiakkaiden palvelemista floristisella alalla, markkinointia, kukkasidontatöiden suunnittelemista ja tekemisestä sekä voit valita valinnaisen tutkinnon osan täydentämään opintojasi.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

 • Puutarha-alan ammattitutkinto

  Paikkakunta
  Kokemäki
  Hakuaika
  01.02.2024 — 31.01.2025
  Lisätietoa

  Puutarha-alan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia puutarha-alan ammattilaisena toimialansa mukaisissa tehtävissä. Hän osaa huolehtia kasvillisuudesta toimialansa vaatimusten mukaisesti. Hän osaa liiketoiminnan periaatteet ja toimia taloudellisesti. Hän osaa huolehtia työturvallisuudesta ja toimia osana ammattialan verkostoa ja työyhteisöä. Puutarha-alan ammattitutkinnon suorittanut osaa edistää kestävää kehitystä toimialallaan.
  Floristiikan osaamisalan suorittanut floristi osaa palvella asiakkaita asiantuntevasti, esitellä alan tuotteita ja neuvoa asiakkaita valinnoissa. Hän osaa suunnitella ja tehdä tilattuja kukkasidontatöitä ja käsitellä niihin tarvittavia materiaaleja varmistaen töiden laadun. Hän osaa markkinoida floristista alaa monipuolisesti.
  Floristi voi työskennellä kukkakaupassa, kukkatalossa, puutarhamyymälässä tai muussa floristisen alan työympäristössä yrittäjänä, työyhteisön jäsenenä tai freelancerina floristisen alan ammattilaisena.

  Kustannukset
  Opiskelumaksu 400 €
Seuraava kurssi alkaa elokuussa 2024.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutukseen voivat hakeutua kukka- ja puutarha-alalla työskentelevät sekä alalle suuntautuvat henkilöt. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

Pääsyvaatimus: Luonnonvara-alan koulutus, kukkakaupan/puutarha-alan työkokemus tai vastaavat tiedot ja taidot. Ennen lopullista valintaa hakijat haastatellaan.

Koulutuksen sisältö

Puutarha-alan ammattitutkinto, floristiikan osaamisala 150 osp

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelumaksu 400 €

Lisätietoa antaa: