Siirry sisältöön

Dieettikokki

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Ruoka-annoskuva
Oppilaitos:
Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto
Koulutustyyppi:
Erikoisammattitutkinto
Teemat:
Ravintola- ja catering-ala
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Ammattitaitoinen dieettikokki

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut dieettikokki työskentelee toimipaikan dieettikokkina tai erityisruokavalioista vastaavana kokkina.

Seuraava aloitus: sovitusti haastattelun perusteella.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

Kenelle koulutus sopii?

Hakijalla pitää olla alan perustutkinto, sekä työkokemusta alan työtehtävistä.

Koulutuksen sisältö

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittanut dieettikokki osaa

• työskennellä ammattitaitoisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti toimipaikan toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaisesti
• huomioida työskentelyssään asiakasryhmän ravitsemushoidolliset erityistarpeet sekä toimipaikan taloudelliset ja laadulliset tavoitteet
• valmistaa asiakkaan erityisruokavalion mukaisia ja eettiseen vakaumukseen perustuvia ruokalajeja ja aterioita
• pakata ja laittaa esille valmistamansa ruokalajit ja ateriat sekä huolehtia niihin liittyvistä pakkausmerkinnöistä ja tuoteselosteesta.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu oppisopimuksella ilmainen.

Omaehtoisen koulutuksen kustannukset 250€.

Lisätietoa antaa: