Siirry sisältöön

Urheilua ja matkailumarkkinointia

Osatutkinto

Lattialla urheiluvälineitä: sulkapallomaila, tossut, tennispallo, kuntoiluvälineitä, sulkapalloja ja pingispalloja
Oppilaitos:
Sasky Mäntän seudun koulutuskeskus
Koulutustyyppi:
Ammatillinen perustutkinto, Osatutkinto
Teemat:
Ravintola- ja catering-ala
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Onko tavoitteenasi yhdistää urheilu ja ammatillinen opiskelu? Tule opiskelemaan meille, me autamme sinua!

Loistava yhdistelmä urheilijalle.

Markkinointitaitoja tarvitaan jokaisella sektorilla työelämässä, myös urheilussa. Urheilu- ja matkailumarkkinoinnin tutkinnonosassa opiskelet markkinointiviestinnän perusteita, suunnittelet ja toteutat erilaisia markkinointitoimenpiteitä ja -materiaaleja esimerkiksi urheiluseuroille tai matkailualan yrityksille.
Seuraat markkinointiviestinnän toimenpiteiden onnistumista ja osaat kehittää niitä johtopäätöksien perusteella. Markkinointiviestinnän kanavien käyttäminen ja tuntemus, asiakasryhmien tuntemus, sosiaalisen median hyödyntäminen sekä tiimityö – näistä on sinulle hyötyä myös urheilu-urallasi. Opinnot mahdollistavat myös seurakehitystyön yhteistyössä, vaikka oman urheiluseurasi kanssa.

Suoritettava tutkinnon osa on matkailupalvelujen markkinointiviestintä 20 osp / Matkailualan perustutkinto.

Lisäksi voit opiskella mielenkiintosi mukaan matkailualan kahvilapalvelut 15 osp tai suorittaa tutkinnonosan katu- ja pikaruokapalvelut 10 osp. Opintokokonaisuuteen sisältyy viestintä- ja vuorovaikutusopinnot (S2-opinnot 6 osp), toiminta digitaalisessa ympäristössä (2 osp) sekä huippu-urheiluakatemian opinnot (1-6 osp).

Huippu-urheiluakatemiassa voit yhdistää opiskelun ja tavoitteellisen urheilun. HUA on Mäntän seudun koulutuskeskuksen, Mäntän lukion ja paikallisten urheiluseurojen yhteistyössä kehittämä mahdollisuus opiskella Mänttä-Vilppulassa ja opiskelupäivien aikana treenata ohjatusti kohti oman lajinsa terävintä kärkeä. Mukana on monien eri lajien urheilijoita (mm. lentopallo, jääkiekko, jalkapallo, salibandy, yleisurheilu, hiihto, nyrkkeily, enduro ja frisbeegolf). Toiminta ei siis ole sidoksissa yksittäiseen lajiin. HUA antaa opiskelijalle mahdollisuuden harjoitella kolme kertaa viikossa kouluajalla. Harjoitusajat ovat viikoittain samat.

Opintojen kesto on 7 kuukautta.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

 • Urheilua ja matkailumarkkinointia, osatutkinto

  Paikkakunta
  Mänttä-Vilppula
  Hakuaika
  01.05.2023 — 01.09.2023
  Koulutus alkaa
  11.9.2023
  Lisätietoa

  Onko tavoitteenasi yhdistää urheilu ja ammatillinen opiskelu?
  Tule opiskelemaan Mäntän seudun koulutuskeskukseen, me autamme sinua!

  Kustannukset
  Opetus ammatillisessa koulutuksessa on maksutonta. Opiskelija maksaa kuitenkin itse osan opiskelukustannuksista: esim. oppikirjat sekä omaan käyttöön tulevat työvälineet, laitteet ja materiaalit, jotka koulutuksen päätyttyä jäävät opiskelijalle.
  Muuta huomioitavaa
  HAKEMINEN JA PÄÄSYVAATIMUKSET Vieraskielisille hakijoille kielitesti. Opiskelukieli on suomi. Hakuaika on 1.5-1.9.2023 Haastattelut Teamsissa tai paikan päällä / Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, Mänttä. Kutsu lähetetään hakijan sähköpostiin. Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan suoraan hakijalle.
Kustannukset opiskelijalle

Opetus ammatillisessa koulutuksessa on maksutonta.

Opiskelija maksaa kuitenkin itse osan opiskelukustannuksista: esim. oppikirjat sekä omaan käyttöön tulevat työvälineet, laitteet ja materiaalit, jotka koulutuksen päätyttyä jäävät opiskelijalle.

Muuta huomioitavaa

HAKEMINEN JA PÄÄSYVAATIMUKSET

Vieraskielisille hakijoille kielitesti. Opiskelukieli on suomi.

Hakuaika on 1.5-1.9.2023
Haastattelut Teamsissa tai paikan päällä / Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, Mänttä.
Kutsu lähetetään hakijan sähköpostiin. Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan suoraan hakijalle.

Lisätietoa antaa