Siirry sisältöön

Opiskelijan ohjaus ja tuki Osaran maaseutuopetusyksikössä

Osaran maaseutuopetusyksikön opiskelijana käytössäsi ovat opiskelijahuollon palvelut ja hyvät tukipalvelut. Olemme täällä opiskelijoitamme varten ja haluamme auttaa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Opiskelijan opas Osara 2023-2024(avautuu uuteen ikkunaan)

Ota rohkeasti yhteyttä opiskelijahuollon henkilöstöön!

Opintotoimisto

Osaran opintotoimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 13.00.

Opintotoimiston tehtäviä ovat esimerkiksi:

Opinto- ja toimistosihteeri Taina Jouti
puh. 044 755 4459, taina.jouti(at)sasky.fi

Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaaja Olli Sairanen
puh. 044 344 0572, olli.sairanen(at)sasky.fi

Opinto-ohjaaja neuvoo ja ohjaa sinua opinnoissasi, valinnoissasi ja mahdollisissa ongelmissa sekä auttaa jatko-opintoihin hakeutumisessa. Opinto-ohjaaja toimii Osaran maaseutuopetusyksikössä myös erityisen tuen asiantuntijana. Opinto-ohjaaja on tavattavissa pääsääntöisesti jokaisena koulupäivänä.

Koulutusohjaaja

Koulutusohjaaja Juha Tapio
puh. 044 034 5747, juha.tapio(at)sasky.fi 

Koulutusohjaaja toimii opinto-ohjaajan työparina ja tukee sinua opiskeluun tai henkilökohtaiseen elämääsi liittyvissä ongelmatilanteissa. Koulutusohjaajan puoleen voit kääntyä asiassa kuin asiassa. Koulutusohjaaja tekee oppilaitoksessa ennaltaehkäisevää ja monipuolista palveluohjaustyötä. Koulutusohjaaja on tavattavissa pääsääntöisesti keskivikkoisin Osaralla, muina koulupäivänä puhelimitse tai sähköpostilla.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitaja Merja Santasalo-Ahola
puh. 050 390 4231, merja.santasalo-ahola(at)pirha.fi

Terveydenhoitaja Merja Santasalo-Ahola on tavattavissa Osaran Maaseutuopetusyksiköllä
maanantaisin viikoittain klo 9-16. Avoin vastaanotto klo 12-13, muutoin ajanvarauksella.

Terveyteen liittyvistä asioista voi keskustella terveydenhoitajan vastaanotolla tai terveystarkastuksissa. Terveystarkastus, jonka tekevät terveydenhoitaja ja lääkäri, tehdään ensimmäisen lukuvuoden aikana. Lääkärille ajanvaraukset tehdään terveydenhoitajan kautta.

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Psykiatrinen sairaanhoitaja Leena Mäkinen tavattavissa Ammatti-Instituutti Iisakissa Hämeenkyrön yksikössä maanantaisin ja torstaisin. Osaran maaseutuopetusyksikössä erikseen sovittuina aikoina.
Puh. 040 1331318 Leena mäkinen
Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolle ajanvaraus pääsääntöisesti terveydenhoitajan kautta.

Hammashuolto:
Ajanvarauksella puh. 040 133 0400

Sairaanhoito äkillisissä tapauksissa:
Hämeenkyrön terveyskeskus ma – pe 8-16 puh. 03 565 2336, iltapäivystys 16-22 (parilliset viikot Hämeenkyrön terveyskeskus, parittomat viikot Ikaalisten terveyskeskus).

Yöpäivystys:
Kiireelliset tapaukset Acuta / TAYS

Vastaava kuraattori

Vastaava kuraattori Nea Köykkä
puh. 040 139 7786, nea.koykka(at)pirha.fi.

Kuraattori auttaa ja tukee opiskelijoita muun muassa opiskeluun, arkeen ja elämänhallintaan, ihmissuhteisiin, tunne-elämään ja itsenäistymiseen liittyen. Jos sinua mietityttää tai huolestuttaa esimerkiksi oma jaksaminen, kaveri-, perhe- tai seurustelusuhteet, mielialan lasku, päihteet tai asumiseen liittyvät asiat, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Kuraattorilta saat tukea myös elämän muutos- ja kriisitilanteissa. Kuraattorin palvelut ovat luottamuksellisia. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla tai Wilman kautta.

Kuraattori on Osaran maaseutuopetusyksikössä tavattavissa torstaisin. Vastaanotto toimii pääsääntöisesti ajanvarauksella. Ajanvaraukset ensisijaisesti puhelimitse tai tekstiviestillä (viestiin koko nimi mukaan).

Psykologi

Psykologi Henna Anttila
puh. 041 730 6868, henna-riina.anttila(at)mehilainen.fi

Vastaanotto toimii ajanvarauksella, joka tapahtuu tekstiviestillä tai Wilman kautta. Psykologi on tavoitettavissa maanantaisin ja tiistaisin. Psykologi on psyykkisen kehityksen ja hyvinvoinnin asiantuntija.

Lisää Saskyn henkilöstön yhteystietoja