Ammatti-instituutti Iisakki / Hämeenkyrö, ruokalista
Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti.
Viikko 12
Maanantai 20.3.
Kanakastike (L, G), riisi
Tiistai 21.3.
Lohipihvit (L), perunat, kermaviilikastike (L, G)
Keskiviikko 22.3.
Kebabkiusaus (L, G)
Torstai 23.3.
Makkaravuoka (L, G), perunat
Perjantai 24.3.
Jauhelihakeitto (L, G, M), karjalanpiirakka (L)
Viikko 13
Maanantai 27.3.
Uunimakkara (L, G, M), perunasose (L)
Tiistai 28.3.
Pastavuoka (L)
Keskiviikko 29.3.
Kalakeitto (L, G), grahampiirakka (L, M)
Torstai 30.3.
Kebakot (L, M), perunat, kastike (L, G)
Perjantai 31.3.
Maksalaatikko (L, G, M)
Muutokset listalla mahdollisia. Käytämme vain kotimaista lihaa.