Ammatti-instituutti Iisakki / Hämeenkyrö, ruokalista
Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti.
Viikko 16
Maanantai 15.4.
Pyttipannu (L, G, M)
Tiistai 16.4.
Broileri-nuudelipaistos (L, M)
Keskiviikko 17.4.
Jauhelihakeitto (L, G, M), jälkiruoka
Torstai 18.4.
Kebabstroganov (L, G), riisi
Perjantai 19.4.
Ruoka talon tapaan
Viikko 17
Maanantai 22.4.
Makkarakastike (L, M), perunat
Tiistai 23.4.
Lohimureke (L, G), perunat. kermaviilikastike (L, G)
Keskiviikko 24.4.
Kalkkunakiusaus (L, G)
Torstai 25.4.
Hernekeitto (L, G, M), pannari, hillo (L)
Perjantai 26.4.
Broileri-/kalkkunakastike(L), riisi
Viikko 18
Maanantai 29.4.
Jauheliharisotto (L, G, M)
Tiistai 30.4.
Nakit, kermaperunat (L, G), sima ja munkki
Keskiviikko 1.5.
— (Vappu)
Torstai 2.5.
Kalakeitto (L, G), jälkiruoka
Perjantai 3.5.
Kanapyörykät (L, G, M), riisi, currymajoneesi