Ammatti-instituutti Iisakki / Hämeenkyrö, ruokalista

Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti.

Viikko 12

Maanantai 20.3.
Kanakastike (L, G), riisi

Tiistai 21.3.
Lohipihvit (L), perunat, kermaviilikastike (L, G)

Keskiviikko 22.3.
Kebabkiusaus (L, G)

Torstai 23.3.
Makkaravuoka (L, G), perunat

Perjantai 24.3.
Jauhelihakeitto (L, G, M), karjalanpiirakka (L)

Viikko 13

Maanantai 27.3.
Uunimakkara (L, G, M), perunasose (L)

Tiistai 28.3.
Pastavuoka (L)

Keskiviikko 29.3.
Kalakeitto (L, G), grahampiirakka (L, M)

Torstai 30.3.
Kebakot (L, M), perunat, kastike (L, G)

Perjantai 31.3.
Maksalaatikko (L, G, M)

Muutokset listalla mahdollisia. Käytämme vain kotimaista lihaa.