Siirry sisältöön

Ammatti-instituutti Iisakki / Hämeenkyrö, ruokalista

Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti.

Viikko 16

Maanantai 15.4.
Pyttipannu (L, G, M)

Tiistai 16.4.
Broileri-nuudelipaistos (L, M)

Keskiviikko 17.4.
Jauhelihakeitto (L, G, M), jälkiruoka

Torstai 18.4.
Kebabstroganov (L, G), riisi

Perjantai 19.4.
Ruoka talon tapaan

Viikko 17

Maanantai 22.4.
Makkarakastike (L, M), perunat

Tiistai 23.4.
Lohimureke (L, G), perunat. kermaviilikastike (L, G)

Keskiviikko 24.4.
Kalkkunakiusaus (L, G)

Torstai 25.4.
Hernekeitto (L, G, M), pannari, hillo (L)

Perjantai 26.4.
Broileri-/kalkkunakastike(L), riisi

Viikko 18

Maanantai 29.4.
Jauheliharisotto (L, G, M)

Tiistai 30.4.
Nakit, kermaperunat (L, G), sima ja munkki

Keskiviikko 1.5.
— (Vappu)

Torstai 2.5.
Kalakeitto (L, G), jälkiruoka

Perjantai 3.5.
Kanapyörykät (L, G, M), riisi, currymajoneesi