Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen ruokalista
Tutustu keittiön OIva-raporttiin.
Vko 18
Ma 29.4.
Nakit, Tzatziki, Sima+Munkki
Ti 30.4.
Jauhelihakiusaus, Kasviskiusaus
Ke 1.5.
Vappupäivä, Keittiö Kiinni
To 2.5.
Uuniperuna + Kala & Kasvistäyte, Vadelmakiisseli
Pe 3.5.
Broilerpyörykkä, Kasvispyörykkä
Vko 19
Ma 6.5.
Nakkistroganoff, kasvisnakki Stroganoff, Persikka-kinuskivaahto
Ti 7.5.
Lihapullat, Falafel pallerot ja Muusi
Ke 8.5.
Merimiesvuoka, Kasvisvuoka, Uuniomenat
To 9.5.
Helatorstai, Keittiö Kiinni
Pe 10.5.
Pinaattikeitto + Kananmuna, Riisipiirakka
Käyttämämme lihan kotimaa on Suomi.
Muutokset ruokalistaan mahdollisia.