Siirry sisältöön

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen ruokalista

Tutustu keittiön OIva-raporttiin.(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Vko 18

Ma 29.4.
Nakit, Tzatziki, Sima+Munkki

Ti 30.4.
Jauhelihakiusaus, Kasviskiusaus

Ke 1.5.
Vappupäivä, Keittiö Kiinni

To 2.5.
Uuniperuna + Kala & Kasvistäyte, Vadelmakiisseli

Pe 3.5.
Broilerpyörykkä, Kasvispyörykkä

Vko 19

Ma 6.5.
Nakkistroganoff, kasvisnakki Stroganoff, Persikka-kinuskivaahto

Ti 7.5.
Lihapullat, Falafel pallerot ja Muusi

Ke 8.5.
Merimiesvuoka, Kasvisvuoka, Uuniomenat

To 9.5.
Helatorstai, Keittiö Kiinni

Pe 10.5.
Pinaattikeitto + Kananmuna, Riisipiirakka

Käyttämämme lihan kotimaa on Suomi.

Muutokset ruokalistaan mahdollisia.