Mäntän seudun koulutuskeskuksen viikottaiset lounaslistat (ennalta ilmoittamattomat muutokset mahdollisia).

Mäntän seudun koulutuskeskuksen keittiön Oiva-raportti.

Salaattipöytä sisältää aina vihreää salaattia ja muita päivittäin vaihtuvia komponentteja. Jälkiruokaa on tarjolla keittopäivinä. Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa keittiöhenkilökunnalle.

Viikko 48 (28.11. – 2.12.)

Maanantai
BBQ broileri, BBQ Quarn, perunat
Tiistai
jauheliha-perunasoselaatikko, tomaattinen-soijarouhe-perunalaatikko
Keskiviikko
gruusialainen kaalilaatikko, gruusialainen kasviskaalilaatikko
Torstai
kalaseljanka, gulassikeittoa quornilla, jälkiruoka
Perjantai
talon uunimakkara, tallon kasvisuunimakkara, perunamuusi

Viikko 49 (5. – 9.12.)

Maanantai
ei ruokailua
Tiistai
Itsenäisyyspäivä
Keskiviikko
kebabkiusaus, seitankiusaus
Torstai
kinkku-minestronekeitto, kasvis-nimestronekeitto, hedelmäsalaatti
Perjantai
Milanon broilerkastike, Milanon mifupata, tumma riisi

Viikko 50 (12. – 16.12.)

Maanantai
pannupihvit, kasvispihvit, kermakastike, uunilohkoperunat
Tiistai
kolmenkalankeitto, mifu-kasviskeitto, juustoviipale, jälkiruoka
Keskiviikko
jouluateria
Torstai
palapaisti, mifu-kasviskastike, perunat
Perjantai
sweet & sour kana, sweet & sour quorn

Viikko 51 (19. – 21.12.)

Maanantai
perinteinen makkarakastike, kasvismakkarakastike, perunat
Tiistai
kinkkukiusaus, pinaattinen pastavuoka
Keskiviikko
riisipuuro, rusinasoppa