Sasky Vammalan ammattikoulun ruokalista
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin.
Vko 37
Ma 9.9.24
Lohipyörykät, Kasvispyörykät, Omenakiisseli
Ti 10.9.
Possu-kasviswokki, Tofu-kasviswokki
Ke 11.9.
Broilerikiusaus, Nyhtökaura-kasvisvuoka
To 12.9.
Jauhelihakastike, Soijarouhekastike
Pe 13.9.
Mustamakkara, Kasvismakkara
Vko 38
Ma 16.9.
Broilerikeitto, Kasviskeitto, Vohveli + hillo
Ti 17.9.
Mannapuuro + mehukeitto
Ke 18.9.
Lindströminpihvit, Kasvispihvit
To 19.9.
Kasvislasagnette, Hedelmäsalaatti
Pe 20.9.
Uunikala, Uuni-quorn
Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.
Opiskelijaruokala on tarkoitettu vain Sasky Vammalan ammattikoulun sekä Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle.