Vammalan ammattikoulun ruokalista
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin.
Vko 16 Toiveruokaviikko
Ma 15.4
Kananugetit, Kasvisnugetit, Mansikkarahka
Ti 16.4
Mannapuuro + marjat, Leivonnainen + mehu
Ke 17.4
Kalapuikot, Bataattipihvit, Suklaamousse
To 18.4
Makkaraperunat, Kasvismakkaraperunat, Kinderpiirakka + kahvi
Pe 19.4
Hampurilainen, Kasvishampurilainen, Mehujää
Vko 17
Ma 22.4
Kinkkku-juustokastike , Kasviskastike
Ti 23.4
Hernekeitto, Kasviskeitto, Vohveli + hillo
Ke 24.4
Kasvispyörykät/Kasvispihvit, Hedelmäjogurtti
To 25.4
Broileri-nuudelivuoka, Kasvis-nuudelivuoka
Pe 26.4
Kiinalainen lihapata, Kasvispata
Vko 18
Ma 29.4
Broilerikastike, Kasviskastike
Ti 30.4
Nakit, Kasvisnakit, Munkki + sima
Ke 1.5
Vappu
To 2.5
Lounas talon tapaan
Pe 3.5
Kalaa a`la keittiö, Kasvisruoka
Käyttämämme lihan kotimaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan mahdollisia.
Opiskelijaruokala on tarkoitettu vain Vammalan ammattikoulun sekä Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle.