Siirry sisältöön

Vammalan ammattikoulun ruokalista

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin.(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Vko 16 Toiveruokaviikko

Ma 15.4
Kananugetit, Kasvisnugetit, Mansikkarahka

Ti 16.4   
Mannapuuro + marjat, Leivonnainen + mehu

Ke 17.4 
Kalapuikot, Bataattipihvit, Suklaamousse

To 18.4 
Makkaraperunat, Kasvismakkaraperunat, Kinderpiirakka + kahvi

Pe  19.4
Hampurilainen, Kasvishampurilainen, Mehujää

Vko 17

Ma 22.4
Kinkkku-juustokastike , Kasviskastike

Ti 23.4   
Hernekeitto, Kasviskeitto, Vohveli + hillo

Ke 24.4 
Kasvispyörykät/Kasvispihvit, Hedelmäjogurtti

To 25.4  
Broileri-nuudelivuoka, Kasvis-nuudelivuoka

Pe 26.4 
Kiinalainen lihapata, Kasvispata

Vko 18

Ma 29.4
Broilerikastike, Kasviskastike

Ti 30.4 
Nakit, Kasvisnakit, Munkki + sima

Ke 1.5
Vappu

To 2.5 
Lounas talon tapaan

Pe  3.5
Kalaa a`la keittiö, Kasvisruoka

Käyttämämme lihan kotimaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan mahdollisia.

Opiskelijaruokala on tarkoitettu vain Vammalan ammattikoulun sekä Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle.