Vammalan ammattikoulun ruokalista
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin.
Vko 12
Ma 18.3
Lihakeitto, Kasviskeitto, Mansikkarahka
Ti 19.3
Pinaattiohukaiset, mehu + keksi
Ke 20.3
Jauheliha-makaronilaatikko, Kasvis-makaronilaatikko
To 21.3
Kalamureke, Linssimureke
Pe 22.3
Kebab-nuudelipaistos, Kasvis-nuudelipaistos
Vko 13
Ma 25.3
Possunlihakastike, Kasviskastike
Ti 26.3
Lohikeitto, Kasviskeitto, Hedelmäsalaatti
Ke 27.3
Mustamakkara, Kasvismakkara
To 28.3
Uunibroileri, Yrttinen kikherne-kvinoapuikkari
Pe 29.3
Pitkäperjantai. Hyvää pääsiäistä!
Käyttämämme lihan kotimaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan mahdollisia.
Opiskelijaruokala on tarkoitettu vain Vammalan ammattikoulun sekä Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle.