Siirry sisältöön

Vammalan ammattikoulun ruokalista

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin.(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Vko 12

Ma 18.3
Lihakeitto, Kasviskeitto, Mansikkarahka

Ti 19.3  
Pinaattiohukaiset, mehu + keksi

Ke 20.3 
Jauheliha-makaronilaatikko, Kasvis-makaronilaatikko

To 21.3  
Kalamureke, Linssimureke

Pe 22.3
Kebab-nuudelipaistos, Kasvis-nuudelipaistos

Vko 13

Ma 25.3 
Possunlihakastike, Kasviskastike

Ti 26.3   
Lohikeitto, Kasviskeitto, Hedelmäsalaatti

Ke 27.3 
Mustamakkara, Kasvismakkara

To 28.3 
Uunibroileri, Yrttinen kikherne-kvinoapuikkari

Pe 29.3
Pitkäperjantai. Hyvää pääsiäistä!

Käyttämämme lihan kotimaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan mahdollisia.

Opiskelijaruokala on tarkoitettu vain Vammalan ammattikoulun sekä Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle.