Siirry sisältöön

Sasky Vammalan ammattikoulun ruokalista

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin.(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Vko 37

Ma 9.9.24
Lohipyörykät, Kasvispyörykät, Omenakiisseli

Ti 10.9.   
Possu-kasviswokki, Tofu-kasviswokki

Ke 11.9. 
Broilerikiusaus, Nyhtökaura-kasvisvuoka

To 12.9
Jauhelihakastike, Soijarouhekastike

Pe 13.9.
Mustamakkara, Kasvismakkara

Vko 38

Ma 16.9.
Broilerikeitto, Kasviskeitto, Vohveli + hillo

Ti 17.9.  
Mannapuuro + mehukeitto

Ke 18.9
Lindströminpihvit, Kasvispihvit

To 19.9. 
Kasvislasagnette, Hedelmäsalaatti

Pe 20.9.
Uunikala, Uuni-quorn

Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.

Opiskelijaruokala on tarkoitettu vain Sasky Vammalan ammattikoulun sekä Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle.