Siirry sisältöön

Kolmostietä kylille

Hankeaika

1.12.2019 – 31.12.2022

Hankkeen kuvaus

Kolmostietä kylille -hankkeessa lisätään alueen tunnettavuutta ja palveluiden vetovoimaisuutta yhteistyössä matkailuyrittäjien, yrittäjien ja yrityspalveluiden kanssa Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Parkanossa, Kihniössä ja Jämijärvellä. Kohderyhmänä ovat matkailualan yritykset sekä kehittämis- ja kasvuhakuiset mikroyritykset ja toimijat. Tavoitteena on nostaa alueen vahvuuksina esiin luonto- ja erämatkailu.

Pyöräilyreitistö

Toteutetaan matkailijoiden käyttöön alueesta kattava sähköinen pyöräilyreitistö, jonka avulla matkailija pystyy liikkumaan alueella ja löytämään tarvitsemansa palvelut ja nähtävyydet.

Benchmarking- matkat, messut ja tapahtumat

Järjestetään yritystoiminnan kehittämiseksi tutustumismatkoja vastaavanlaisille alueille Suomessa. Osallistutaan yhtenäisenä alueena messuille ja/tai tapahtumiin. Matka- ja messukohteet sovitaan yhteistyössä yritysten kanssa.

Yhteistyö

Järjestetään yhteistyö- ja ideointitapaamisia sekä yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä tilaisuuksia alueen matkailuyrittäjien osaamisen, yritysten välisen yhteistyön ja toistensa tuntemisen lisäämiseksi. Samalla vahvistetaan ja tiivistetään alueen matkailuyrittäjien ja elinkeinoyhtiöiden välistä yhteistyötä. Yhteistyössä koulutetaan opastajia, jotka pystyvät opastamaan matkailijoita alueella. Toteutetaan alueittain ”Matkailukohteiden avoimet ovet” -tapahtuma yhteistyössä matkailu- ja elinkeinotoimijoiden kanssa.

Tiedotus

Hankkeesta tiedotetaan paikallisten elinkeinoyhtiöiden sivuilla ja alueella järjestettävissä tilaisuuksissa. Seuraa ilmoittelua!

Lisätietoja

Aino-Riitta Joutsen, aino-riitta.joutsen(at)sasky.fi

Hankkeen rahoittajat

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Satakunnan ELY-keskus

Voimassa 31.12.2028 saakka.