Siirry sisältöön
OPH rahoittaa logo.

LOOP! – Laatua opiskelijoiden opintopolkuihin!

Aikataulu

9.2.2022-31.7.2023

Hankkeen kuvaus

LOOP! -Laatua opiskelijoiden opintopolkuihin! -hankkeen tavoitteena on nostaa opiskelijan ohjaus asiakaslähtöiseksi kokonaisuudeksi, jolla voidaan vastata erityisen opiskelijan ohjaustarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Hankkeen tavoitteena on myös kehittää TUVA-koulutukselle yhtenäiset ohjauksen kriteerit.

Opetus- ja ohjaushenkilöstö saa hankkeen aikana osaamista oppiainekohtaiseen ja yksilölliseen opiskelijan ja opintojen ohjaukseen sekä erityisopiskelijan kohtaamiseen. Opetushenkilöstö myös osaa tunnistaa aikaisemmassa vaiheessa ohjauksen tarpeita ja tietää paremmin moniammatillisen yhteistyön mahdollisuudet. Kehittämiselle on yhteistä aikaa ja sen avuksi on kehitetty työkaluja.

KOPA-verkosto kehittää hankkeen tekemää työtä edelleen ja lukiokoulutuksen saavutettavuutta alueella. Toimimalla verkostona myös ennakoidaan tulevaisuutta tehokkaammin ja pystytään vastaamaan sen tuomiin muutostarpeisiin nopeammin. Yhdessä verkosto on merkittävä alueen työelämä- ja korkeakouluyhteistyön kumppani. 

Päätoteuttaja

SASKY koulutuskuntayhtymä

Yhteistyökumppanit

Lisätietoja

Anne Herrala, anne.herrala(at)sasky.fi

Rahoittaja

Opetushallitus

Voimassa

31.7.2029