Siirry sisältöön

Matkailun elinvoimaa Kolmostiestä

Hankeaika

1.3. – 31.7.2019

Matkailun elinvoimaa Kolmostiestä -hanke kartoittaa matkailun kehittämistarpeita Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Parkanossa, Kihniössä ja Jämijärvellä. Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti matkailualan yritykset ja toimijat sekä muut potentiaaliset toimijat, joilla on tarkoituksena perustaa yritys.

Kyselytutkimus

Matkailualan yrittäjille, toimijoille, tapahtumatuottajille ja kuntapäättäjille tehdään kysely, jolla selvitetään toimijoiden tarpeita toiminnan kehittämiseen ja monipuolistamiseen. Kyselyllä haetaan vastauksia myös siihen, miten alueen matkailualan yritystoimintaa voitaisiin monipuolistaa sekä työllisyyttä, palveluja ja vaikuttamisen mahdollisuuksia parantaa.

Yhteistyö

Yritysten välinen yhteistyön hyödyntäminen ja uuden yhteistyön synnyttäminen yli kuntarajojen mahdollistaa huomattavasti tehokkaamman markkinoinnin ja yritysten palvelutarjonnan kehittymisen ja monipuolistamisen.

Koko alueen matkailuyrityskentälle on myös erittäin tärkeää kasvattaa yhteistyötä Tampereen alueella, jolloin matkailupalveluilla on laajemmat lähimarkkinat sekä paremmat mahdollisuudet päästä osalliseksi myös kansainvälisistä matkailuvirroista.

Tiedotus

Hankkeesta tiedotetaan paikallisten elinkeinoyhtiöiden sivuilla ja alueella järjestettävissä tilaisuuksissa

Matkailun elinvoimaa Kolmostiestä kyselytutkimuksen tulokset (YouTube)(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoa

Projektipäällikkö Aino-Riitta joutsen, aino-riitta.joutsen(at)sasky.fi

Voimassa 31.7.2025 saakka