Siirry sisältöön
Rahoittajana Opetushallitus.

Tulosta laadulla

Aikataulu

1.1.2020 – 30.6.2022

Hankkeen kuvaus

Tavoitteet

Hankkeessa kehitetään ammatillisen koulutuksen uudistuksen ja laatustrategian viitoittamia laadunhallinnan sisältöjä. Saskyn hankekauden tavoitteet ovat:

Painopiste 1, laadunhallinta on kokonaisvaltaista: Terävöitetään laadunhallinnan johtamista ja edistetään yhteistä toimintakulttuuria. Käytetään vertaisarviointia toiminnan kehittämisessä. Tavoitteena on lisätä koulutettujen arvioijien määrää.

Painopiste 2, asiakaslähtöisyys toiminnan lähtökohtana: Palautetiedon systemaattisen käsittelyn ja parantamiskohteiden seurannan kehittäminen. Hankkeen tuloksena palautteiden käsittelyprosessi on otettu käyttöön. Opiskelijoiden vastausaktiivisuutta on saatu nostettua.

Painopiste 4, toiminnan laadulle ja vaikuttavuudelle asetetaan selkeät tavoitteet ja tavoitteiden saavuttamista ja tuloksia seurataan systemaattisesti: Ajantasaisen tulostiedon saatavuus parantavat toiminnan laadullista ohjausta samoin kuin tietovarastoon kerätyn tulostiedon visualisointi.

Sasky toimii aktiivisesti hankeverkostossa sekä vertaisarvioijana että arviointikohteena. Sasky on verkostomme edustaja kansallisessa painopiste 2 -verkostossa.

Päätoteuttaja

Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä (VAAO, koordinaattori)

Yhteistyökumppanit

Lisätietoja

Ritva Lahtinen, ritva.lahtinen(at)sasky.fi

Rahoittaja

OPH

Voimassa 31.12.2027 saakka