Lataa pdf

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Koulutusaika: 30.3.2020 – 29.3.2021
Hakuaika: 11.2.2020 – 31.5.2020

Koulutuksen kuvaus

Osaamisalat ja tutkintonimikkeet
• ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki
• suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinnon suorittanut osaa

• suunnitella työtehtävänsä ruoanvalmistuksen tehtävissä
• toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä ruoanvalmistustehtävissä
• toimia asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti
• toimia työyhteisössä ja kehittää osaamistaan.

Kenelle

Koulutukseen voivat hakeutua kaikki alasta kiinnostuneet (pohjakoulutusvaatimuksena peruskoulu), haku jatkuvan haun kautta. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

Kustannukset opiskelijalle

Kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista ja muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä mahdollisista työvaatteista ja -jalkineista. Opiskeltavasta tutkinnosta riippuen kustannukset vaihtelevat paljon. Muutoin opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaaja Minna Vainio, puh. 044 774 5005,
minna.vainio@sasky.fi

Hae koulutukseen