Lataa pdf

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Hakuaika: 3.8.2020 – 31.12.2020

Koulutuksen kuvaus

Osaamisalat ja tutkintonimikkeet
• ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki
• suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinnon suorittanut osaa

• suunnitella työtehtävänsä ruoanvalmistuksen tehtävissä
• toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä ruoanvalmistustehtävissä
• toimia asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti
• toimia työyhteisössä ja kehittää osaamistaan.

Kenelle

Pääsyvaatimuksena on suoritettu kyseisen alan perustutkinto, riittävä alan työkokemus tai merkittävä alan harrastuneisuus. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia. Haku jatkuvan haun kautta.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu oppisopimuksella ilmainen.

Omaehtoisen koulutuken kustannukset 250€.

Muuta huomioitavaa

Opiskelut alkavat joustavasti henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Lisätietoja antaa

Opinto-ohjaaja Minna Vainio, puh. 044 774 5005,
minna.vainio@sasky.fi

Hae koulutukseen