Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Koulutuksen kuvaus
Osaamisalat ja tutkintonimikkeet
• ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki
• suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki
Ruokapalvelujen ammattitutkinnon suorittanut osaa
• suunnitella työtehtävänsä ruoanvalmistuksen tehtävissä
• toimia kokkina ja työryhmän jäsenenä ruoanvalmistustehtävissä
• toimia asiakaslähtöisesti, laatutietoisesti, kannattavasti, taloudellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti
• toimia työyhteisössä ja kehittää osaamistaan.
Kenelle
Pääsyvaatimuksena on suoritettu kyseisen alan perustutkinto, riittävä alan työkokemus tai merkittävä alan harrastuneisuus. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia. Haku jatkuvan haun kautta.
Kustannukset opiskelijalle
Opiskelu oppisopimuksella ilmainen.
Omaehtoisen koulutuken kustannukset 250€.
Muuta huomioitavaa
Seuraava aloitus 21.2.,11.4., 16.5. tai sovitusti haastattelun perusteella.
Lisätietoja antaa
Opinto-ohjaaja Minna Vainio, puh. 044 774 5005,
minna.vainio@sasky.fi