Siirry sisältöön

Opiskelijan ohjaus ja tuki

Opiskelijan ohjaus ja tuki Ammatti-instituutti Iisakissa

Ammatti-instituutti Iisakin opiskelijana käytössäsi ovat opiskelijahuollon palvelut ja hyvät tukipalvelut. Olemme täällä opiskelijoitamme varten ja haluamme auttaa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Ota rohkeasti yhteyttä opiskelijahuollon henkilöstöön!

Opiskelijan ohjaus ja tuki Osaran maaseutuopetusyksikössä

Opintotoimisto

Ammatti-instituutti Iisakin opintotoimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 13.00.

Opintotoimiston tehtäviä ovat esimerkiksi:

Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaaja neuvoo ja ohjaa sinua opinnoissasi, valinnoissasi ja mahdollisissa ongelmissa sekä auttaa jatko-opintoihin hakeutumisessa. Opinto-ohjaaja toimii Ammatti-instituutti Iisakissa myös erityisen tuen asiantuntijana. Opinto-ohjaaja on tavattavissa pääsääntöisesti jokaisena koulupäivänä.

Koulutusohjaaja

Koulutusohjaaja toimii opinto-ohjaajan työparina ja tukee sinua opiskeluun tai henkilökohtaiseen elämääsi liittyvissä ongelmatilanteissa. Koulutusohjaajan puoleen voit kääntyä asiassa kuin asiassa. Koulutusohjaaja tekee oppilaitoksessa ennaltaehkäisevää ja monipuolista palveluohjaustyötä. Koulutusohjaaja on tavattavissa pääsääntöisesti jokaisena koulupäivänä.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitaja Merja Santasalo-Ahola/Inkeri Noppa on tavattavissa Ammatti-Instituutti Iisakilla Hömeenkyrössä ma-pe klo 9-15. Avoin vastaanotto klo 9-10, muutoin ajanvarauksella.

Terveydenhoitaja on tavattavissa Osaran Maaseutuopetusyksiköllä erikseen ilmoitettuina päivinä. Avoin vastaanotto klo 12 – 13, muutoin ajanvarauksella.

Lisätietoa opiskeluterveydenhuollosta wilmatiedotteessa.

Yhteydenotot mieluiten soittamalla tai tekstiviestillä 050 390 4231.

Parkanon opiskelijaterveydenhoitaja, Sari Piirtola, ottaa vastaan sosiaali-ja terveysalan sekä kone-ja tuotantotekniikan opiskelijoita vastaan Parkanon neuvolan tiloissa.

Sari Piirtolan puhelin on 044 7865467,

puhelinajat ovat ma-to klo 8.30-9, klo 12.30-13 ajanvarausta varten.  Muuna aikana akuutit asiat tekstiviestillä

Opiskelijoille tarkoitettu terveystarkastus varataan 3tien terveyden nettisivujen kautta myöhemmin ilmoitettava ajankohtana. Oppisopimusopiskelijat kuuluvat työterveyden piiriin.

Terveyteen liittyvistä asioista voi keskustella terveydenhoitajan vastaanotolla tai terveystarkastuksissa. Terveystarkastus, jonka tekevät terveydenhoitaja ja lääkäri, tehdään ensimmäisen lukuvuoden aikana. Lääkärille ajanvaraukset tehdään terveydenhoitajan kautta.

Psyykkari Janica Höykinpuro tavattavissa Ammatti-Instituutti Iisakissa Hämeenkyrön yksikössä ti-pe. Osaran maaseutuopetusyksikössä erikseen sovittuina aikoina.

Puh 040 1331318/Janica.hoykinpuro@pirha.fi

Kontaktiin pääsee omalla yhteydenotolla tai ohjattuna. Walk-in torstaisin Ammatti-instituutti Iisakissa klo 10-12.30 huoneessa 230 oppilashuollon käytävällä.

Hammashuolto:
Hämeenkyrön terveyskeskus hammashoitola p. 040 133 0400 tai kotikunnan hammashoitola.

Sairaanhoito kiireellisissä ja kiireettömissä asioissa Hämeenkyrön sosiaali- ja terveysasema päivisin

ma-pe 8-16 Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö p. 03 384 5010.

Arki-iltaisin sairaanhoito klo 16-20 sekä viikonloppuisin ja arkipyhisin klo 10-18

Lähin laaja kiirevastaanotto Ylöjärvi p. 03 384 5272, Nokia p. 03 384 5066,Sastamala p. 03 384 5030, Tampere p. 116 117

Muina aikoina

Pirkanmaan päivystysapu 116117

Yöpäivystys:
Kiireelliset tapaukset Acuta / TAYS klo 18.00-> puh.116 117

Kuraattori

Kuraattori Nea Köykkä

Puh. 040 139 7786, nea.koykka(at)pirha.fi
Kuraattori auttaa ja tukee opiskelijoita muun muassa opiskeluun, arkeen ja elämänhallintaan, ihmissuhteisiin, tunne-elämään ja itsenäistymiseen liittyen. Jos sinua mietityttää tai huolestuttaa esimerkiksi oma jaksaminen, kaveri-, perhe- tai seurustelusuhteet, mielialan lasku, päihteet tai asumiseen liittyvät asiat, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Kuraattorilta saat tukea myös elämän muutos- ja kriisitilanteissa. Kuraattorin palvelut ovat luottamuksellisia. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla tai Wilman kautta.

Kuraattori on Osaran maaseutuopetusyksikössä tavattavissa torstaisin. Vastaanotto toimii pääsääntöisesti ajanvarauksella. Ajanvaraukset ensisijaisesti puhelimitse tai tekstiviestillä (viestiin koko nimi mukaan).

Kuraattori Parkanossa erikseen sovittuna aikana.

Lisää saskylaisten yhteystietoja löydät täältä.