Opiskelijan ohjaus ja tuki Ammatti-instituutti Iisakissa

Ammatti-instituutti Iisakin opiskelijana käytössäsi ovat opiskelijahuollon palvelut ja hyvät tukipalvelut. Olemme täällä opiskelijoitamme varten ja haluamme auttaa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Ota rohkeasti yhteyttä opiskelijahuollon henkilöstöön!

Opiskelijan ohjaus ja tuki Osaran maaseutuopetusyksikössä

Opintotoimisto

Ammatti-instituutti Iisakin opintotoimisto palvelee maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 13.00.

Opintotoimiston tehtäviä ovat esimerkiksi:

  • Opiskelutodistusten ja opintosuoritusotteiden antaminen 
  • Neuvonta opintotuen, koulumatkatuen, opiskelijakorttien, VR:n ja Matkahuollon alennuslippujen hakemiseen 
  • Opiskelijoiden vakuutusasioiden hoitaminen tapaturman sattuessa 
  • Tutkintotodistuksen jäljennösten toimittaminen pyynnöstä 

Opintosihteeri Kati Kurumaa
puh. 040 650 1570, kati.kurumaa(at)sasky.fi

Henkilöstö- ja taloussihteeri, Merja Järvenpää
puh. 050 586 8034, merja.jarvenpaa(at)sasky.fi

Henkilöstö- ja taloussihteeri Taina Hautala
puh. 044 755 4449, taina.hautala(at)sasky.fi

Opinto-ohjaaja

Opinto-ohjaaja Tarja Perolainen
puh. 050 338 3314, tarja.perolainen(at)sasky.fi

Opinto-ohjaaja neuvoo ja ohjaa sinua opinnoissasi, valinnoissasi ja mahdollisissa ongelmissa sekä auttaa jatko-opintoihin hakeutumisessa. Opinto-ohjaaja toimii Ammatti-instituutti Iisakissa myös erityisen tuen asiantuntijana. Opinto-ohjaaja on tavattavissa pääsääntöisesti jokaisena koulupäivänä.

Koulutusohjaaja

Koulutusohjaaja Juha Tapio
puh. 044 034 5747, juha.tapio(at)sasky.fi

Koulutusohjaaja toimii opinto-ohjaajan työparina ja tukee sinua opiskeluun tai henkilökohtaiseen elämääsi liittyvissä ongelmatilanteissa. Koulutusohjaajan puoleen voit kääntyä asiassa kuin asiassa. Koulutusohjaaja tekee oppilaitoksessa ennaltaehkäisevää ja monipuolista palveluohjaustyötä. Koulutusohjaaja on tavattavissa pääsääntöisesti jokaisena koulupäivänä.

Terveydenhoitaja

Terveydenhoitaja Merja Santasalo-Ahola on tavattavissa Ammatti-Instituutti Iisakilla ti-to klo 8.30-16 ja pe klo 8.30-14. Avoin vastaanotto klo 9-10, muutoin ajanvarauksella.

Terveydenhoitaja on tavattavissa Osaran Maaseutuopetusyksiköllä maanantaisin viikottain klo 9-16. Avoin vastaanotto klo 14-15, muutoin ajanvarauksella.

Lisätietoa opiskeluterveydenhuollosta wilmatiedotteessa.

Yhteydenotot mieluiten soittamalla tai tekstiviestillä.

Puh. 050 390 4231

Terveyteen liittyvistä asioista voi keskustella terveydenhoitajan vastaanotolla tai terveystarkastuksissa. Terveystarkastus, jonka tekevät terveydenhoitaja ja lääkäri, tehdään ensimmäisen lukuvuoden aikana. Lääkärille ajanvaraukset tehdään terveydenhoitajan kautta.

Psykiatrinen sairaanhoitaja Leena Mäkinen tavattavissa Ammatti-Instituutti Iisakissa Hämeenkyrön yksikössä maanantaisin ja torstaisin. Osaran maaseutuopetusyksikössä erikseen sovittuina aikoina.

Puh 040 1331318 

Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolle ajanvaraus pääsääntöisesti terveydenhoitajan kautta.

Hammashuolto:
ajanvarauksella puh. 040 133 0400

Sairaanhoito äkillisissä tapauksissa:
Hämeenkyrön terveyskeskus ma – pe 8-16 puh. 03 384 5011, iltapäivystys 16-18 (parilliset viikot Hämeenkyrön terveyskeskus, parittomat viikot Ikaalisten terveyskeskus puh. 03 450 1510).

Yöpäivystys:
Kiireelliset tapaukset Acuta / TAYS klo 18.00-> puh.116 117

Parkanon opiskelijaterveydenhoitaja, Sari Piirtola, ottaa vastaan sosiaali-ja terveysalan sekä kone-ja tuotantotekniikan opiskelijoita vastaan Parkanon neuvolan tiloissa.

Sari Piirtolan puhelin on 044 7865467,

puhelinajat ovat ma-to klo 8.30-9, klo 12.30-13 ajanvarausta varten.  Muuna aikana akuutit asiat tekstiviestillä

Opiskelijoille tarkoitettu terveystarkastus varataan 3tien terveyden nettisivujen kautta myöhemmin ilmoitettava ajankohtana. Oppisopimusopiskelijat kuuluvat työterveyden piiriin.

Kuraattori

Kuraattori Nea Köykkä

Puh. 040 139 7786, nea.koykka(at)pirha.fi
Kuraattori auttaa ja tukee opiskelijoita muun muassa opiskeluun, arkeen ja elämänhallintaan, ihmissuhteisiin, tunne-elämään ja itsenäistymiseen liittyen. Jos sinua mietityttää tai huolestuttaa esimerkiksi oma jaksaminen, kaveri-, perhe- tai seurustelusuhteet, mielialan lasku, päihteet tai asumiseen liittyvät asiat, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Kuraattorilta saat tukea myös elämän muutos- ja kriisitilanteissa. Kuraattorin palvelut ovat luottamuksellisia. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla tai Wilman kautta.

Kuraattori on Osaran maaseutuopetusyksikössä tavattavissa torstaisin. Vastaanotto toimii pääsääntöisesti ajanvarauksella. Ajanvaraukset ensisijaisesti puhelimitse tai tekstiviestillä (viestiin koko nimi mukaan).

Psykologi

Psykologi Henna Anttila
henna-riina.anttila(at)mehilainen.fi

Vastaanotto toimii ajanvarauksella. Ajanvaraus Wilman kautta. Psykologi on psyykkisen kehityksen ja hyvinvoinnin asiantuntija.

Lisää saskylaisten yhteystietoja löydät täältä.