Siirry sisältöön

Onnistu arjen johtamisessa

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kuvassa kolmen istuvan henkilön yläruumis. Neljäs henkilö seisoo ja puhuu istuville. Taustalla tussitaulu, jossa merkintöjä.
Oppilaitos:
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulutustyyppi:
Erikoisammattitutkinto
Teemat:
Johtaminen, Johtaminen, esihenkilötyö ja yrittäjyys, Liiketoiminta
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla varmuutta, osaamista ja työkaluja arjen johtamiseen

Haluatko onnistua paremmin valmentavassa johtamisessa? Haluatko lisää työkaluja strategian, organisaatiokulttuurin, asiakkuuksien, talouden ja osaamisen johtamiseen? Haluatko oppia tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehittämiskohteesi? Haluatko kuulua arvostetun johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tutkinnon suorittajien joukkoon?

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ohjelma toteutetaan yhteistyössä Taitotalon johtamisen ja kehittämisen ammattilaisten kanssa. Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti lähipäivistä, verkossa tapahtuvasta oppimisesta sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön. Koulutuspäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

Kenelle koulutus sopii?

Koulutusohjelma on tarkoitettu johtamisosaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille, kokeneemmille esihenkilö- ja johtotehtävissä sekä vaativissa asiantuntijatehtävissä ja yrittäjinä työskenteleville.

Koulutuksen sisältö

Opintopäivien aiheet mukailevat Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon perusteita. Koulutus koostuu pakollisesta tutkinnon osasta Johtajana toimiminen sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta:

Lue lisää tutkinnon rakenteesta ePerusteista

Koulutuspäivät

Valmennuspäivät toteutetaan Taitotalon tiloissa tai verkossa noin kerran kuukaudessa.

Oppisopimus

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa kehittää omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa nimetään työpaikkaohjaaja/mentori, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla.

Katso lisää sivuiltamme.

Jatko-opintomahdollisuudet


Erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Lisätietoja antaa