Siirry sisältöön

Osaran maaseutuopetusyksikkö

Ammatti-instituutti Iisakki / Osaran maaseutuopetusyksikkö

Osaran maaseutuopetusyksikkö on osa Saskyn Ammatti-instituutti Iisakkia. Osaralla voi opiskella luonto- ja ympäristöalaa (luonnonvaratuottaja, luonto-ohjaaja, luonnontuoteneuvoja ja luonnontuotejalostaja) sekä maatalousalaa (maaseutuyrittäjä). Maatalousalalla voit erikoistua joko hevostalouteen, tuotantoeläimiin tai maatalouden teknologiaan.

Monipuolista opiskelua Osaran kauniissa maisemissa

Osaran maaseutuopetusyksikkö sijaitsee kolmostien varressa 45 km päässä Tampereelta keskellä kaunista kulttuurimaisemaa.

Osaran opetusmaatila on monipuolinen, luonnonmukaisessa tuotannossa oleva maatila. Osaralla on niin peltoja kuin metsääkin ja tilalta löytyy lehmiä, hevosia ja lampaita sekä erittäin monipuoliset tilat. Tilan konekantaan kuuluu laaja valikoima maatalouden koneita ja laitteita. Alueella on myös asuntola opiskelijoille.

Osaran maaseutuopetusyksiköllä on käytössään OKKA-säätiön myöntämä oppilaitosten kestävän kehityksen sertifikaatti ja se on voimassa 12.10.2026 asti. Lisätietoja voi katsoa www.koulujaymparisto.fi(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Tule Osaralle opiskelemaan luonnonläheisille aloille

Ammatti-instituutti Iisakissa Osaran maaseutuopetusyksikössä voit opiskella seuraavien alojen ammattilaiseksi:

Lisää tietoa koulutuksistamme. Tutustu myös hakuoppaaseemme.(avautuu uuteen ikkunaan)

Koulutuksiin haetaan joko yhteishaussa Opintopolun(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) kautta tai jatkuvassa haussa.

Seuraavista linkeistä löydät lisää tietoa hakemisesta ja opiskelijavalinnasta. Vapaita opiskelupaikkoja voit kysyä lukuvuoden aikana opinto-ohjaajalta, Olli Sairanen (044 344 0572 tai etunimi.sukunimi(at)sasky.fi) Voit myös tulla tutustumaan oppilaitokseen, kerromme mielellämme lisää.

Olemme täällä opiskelijoita varten

Oppilaitoksessa opiskelijoita monissa käytännön asioissa auttavat opintotoimisto, opinto-ohjaaja, koulutusohjaaja ja muut opiskelijahuollon henkilöt. Löydät heidän yhteystietonsa täältä.

Lukuvuoden tärkeitä päivämääriä

Opiskelijat saavat koulupäivinä maksuttoman lounaan oppilaitoksen ruokalassa.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme Saskyyn Osaran maaseutuopetusyksikköön!

Yhteystiedot

Sasky / Ammatti-instituutti Iisakki

Osaran maaseutuopetusyksikkö
Huikuntie 33
39230 Osara

Puh. 044 755 4459

Sähköposti: osara(at)sasky.fi

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.